Vodafone: Vestea Grozava, ce Ofera UNIC pentru TOATA Romania

Vodafone are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce ofera in mod unic pentru toata Romania, si cum poti profita de ea acum.

Vodafone incredere

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, si are milioane de clienti care-i folosesc serviciile de telefonie mobila, iar pentru ei e oferit ceva unic in tara. Mai exact, cei de la Vodafone le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o oferta cum nu mai exista la alti operatori, una care le permite sa primeasca in avans beneficiile unei extraoptiuni pentru o cartela.

Vodafone le ofera clientilor posibilitatea de a isi activa beneficiile din extraoptiunea unei cartele prepay inainte de a plati efectiv pentru ea, ceva ce niciun alt operator din Romania nu ofera acum. Practic, daca un client nu are bani pe cartela pentru a-si reactiva extraoptiunea pentru urmatoarea luna, Vodafone ii permite sa o faca direct din aplicatia sa, si ii permite sa plateasca pretul acelei extraoptiuni abia peste 7 zile din momentul in care a activat-o.

Vodafone: Vestea Grozava, ce Ofera UNIC pentru TOATA Romania

Vodafone are in aplicatia MyVodafone optiunea disponibila pentru clientii care sunt dornici sa isi activeze in avans orice fel de extraoptiune, si sa plateasca mai apoi pentru ea, deci acolo gasiti tot. Va trebui sa urmati o procedura foarte simpla, de doar cativa pasi, pentru a beneficia de tot ceea ce ofera Vodafone, astfel ca n-ar trebui sa aiba cineva probleme pentru a putea folosi serviciile Vodafone chiar daca nu si-a reincarcat la timp cartela pentru a profita de tot.

Vodafone le ofera clientilor 7 zile sa reincarce, dupa care dispare accesul la beneficii, iar valoarea maxima a creditului pe care operatorul o poate oferi este de doar 15 euro, pentru a preveni fraudele. Sunt oricum foarte putini clienti din Romania care au extraoptiuni la cartele care depasesc valoarea de 15 euro, asa ca aici n-ar trebui sa fie o problema chiar atat de mare, asa ca teoretic oricine se va putea bucura de aceasta promotie foarte interesanta.

Vodafone incearca sa ii bucure pe clientii sai din toata Romania cu idei de acest gen, si sa ii ajute sa ramana mereu conectati la serviciile de care au nevoie, chiar daca nu reusesc sa plateasca totul la timp.