Carrefour: Anuntul IMPORTANT cu care isi SURPRINDE Clientii

Carrefour are un anunt foarte important cu care isi surprinde clientii din toata Romania, iata cum poti profita chiar acum de ceea ce ofera.

Carrefour electrocasnice

Carrefour isi surprinde clientii din toata Romania cu un anunt foarte important care vine ca o veste grozava pentru toti cei care vor sa-si faca cumparaturile din magazinele sale din toata tara. Mai exact, Carrefour a deci sa le ofere tuturor clientilor posibilitatea de a beneficia de un voucher in valoare de 400 de LEI pentru cumparaturile de produse electrocasnice pe care le fac prin intermediul magazinului online din Romania, dar exclusiv prin intermediul sau.

Carrefour a avut pana recent o oferta similara pentru televizoarele pe care le vinde prin magazinul online, tot 400 de LEI fiind valoarea voucher-ului pe care il ofera pentru cei interesati sa-i cumpere produsele. Acum lucrurile s-au schimbat si electrocasnicele sunt cele care beneficiaza de pret redus, astfel ca vorbim despre o usoara schimbare facuta de catre cei de la Carrefour in ceea ce priveste tipul de produs cu reducere, dar valoarea voucher-ului e aceeasi.

Carrefour: Anuntul IMPORTANT cu care isi SURPRINDE Clientii

Carrefour electrocasnice voucher

Carrefour are destule tipuri de produse electrocasnice de la producatori cu renume din Romania, astfel ca puteti alege cam orice va intereseaza sa cumparati acum de la magazinul online. Exista frigidere, masini de spalat rufe, combine frigorifice, aragaze, si chiar unele electrocasnice mici pentru care se ofera vouchere in valoare de 400 de LEI la achizitiile din magazinul online al celor de la Carrefour, si multa lume a ramas placut surprinsa de ceea ce e acum disponibil.

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, iar ofertele pe care le are pentru produse in momentul de fata sunt unele dintre cele mai bune pe care le veti gasi. Voucher-ul in valoare de 400 de LEi pe care Carrefour il ofera poate fi utilizat pentru achizitii din cadrul magazinului sau online, astfel ca veti putea cumpara produse tot de acolo, si ele vor fi livrate la usa voastra, deci aveti parte doar de beneficii.

Carrefour are aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca ar fi bine sa profitati chiar acum de toate reducerile care sunt disponibile, inainte ca ele sa dispara.