BONUSUL Orange pentru MILIOANE de Clienti, este GRATUIT Acum

Orange are un bonus important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce este oferit gratuit chiar acum pentru noi, si cat conteaza.

BONUSUL Orange gratuit

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, are pentru milioane dintre clientii sai din toata tara un bonus foarte important, iar asta le aduce gratuit ceva ce nu sperau sa primeasca. Mai exact, cei de la Orange ii anunta pe clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca daca isi reincarca oricare dintre cartele direct din MyOrange, in loc sa o faca folosind un cod de reincarcare, sau prin banca, ori prin alte metode, primesc credit mai mult.

Orange spune ca in cadrul MyOrange se ofera cu 50% mai mult credit pentru reincarcarile pe care le efectueaza clientii din toata Romania, iar asta e o veste extrem de buna pentru milioane de oameni. Spre exemplu, Orange spune ca daca un client incarca o cartela cu suma de 6 euro, el primeste in mod normal un bonus de 10% sub forma de credit, adica 0.6 euro, insa daca face reincarcarea din MyOrange primeste 0.9 euro, adica un bonus de 15%.

BONUSUL Orange pentru MILIOANE de Clienti, este GRATUIT Acum

Orange nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera bonus pentru orice reincarcare facuta prin intermediul website-ului sau, astfel ca nu vorbim despre vreo inovatie facuta de catre operator. Totusi, daca folositi o cartela prepay, ar fi bine sa stiti despre acest bonus pe care Orange il ofera in momentul de fata pentru ca asta va aduce mai multi bani de cheltuit pe extraoptiuni, sai daca faceti trafic suplimentar in afara celui alocat pentru servicii.

Orange ofera la cartelele sale cam tot ceea ce ar putea avea un client nevoie pentru a isi folosi telefonul la capacitatea sa reala pentru a face apeluri telefonice, sau a naviga pe internet. In aceasta idee, bonusurile care vin de la Orange pentru client ajuta fie la activarea unor extraoptiune mai scumpe, sau la folosirea sa cand expira o extraoptiune, insa indiferent de situatie, vorbim despre ceva foarte benefic pentru toti clientii din Romania.

Orange are acest bonus oferit de ceva vreme pentru clientii sai din toata tara, iar asta nu se va opri prea curand, astfel ca ne vom putea bucura in continuare de tot fara probleme.