DACIA Logan 2022: PREMIERA care va UIMI foarte Multi Romani

DACIA Logan 2022 urmeaza sa vina cu o premiera care ii va uimi pe foarte multi dintre clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

DACIA Logan 2022 hibrid

DACIA Logan 2022 este urmatoarea masina importanta pe care DACIA o va lansa pentru clientii din toata lumea, si v-am prezentat zilele trecute cum ar trebui sa arate noul model care se va plimba si pe strazile din Romania. Ei bine, pentru ca masina este deja testata pe drumurile publice, incep sa apara tot mai multe informatii cu privire la ceea ce ea ar urma sa aduca, si asta e o veste buna, pentru ca noi aflam mai multe detalii cu privire la noutatile sale.

DACIA Logan 2022 va fi o clona a DACIA Logan 3 din multe puncte de vedere cand vine vorba despre design-ul interior, tehnologiile de care va beneficia, si o buna parte dintre piesele principale. DACIA Logan 2022 va avea totusi o platforma in spate, sau pana la 5/7 locuri, iar asta pentru ca va fi un inlocuitor pentru MCV si Lodgy, ambele modele fiind scoase de la vanzare de catre compania romaneasca, si acest nou model le va inlocui pe ambele in curand.

DACIA Logan 2022: PREMIERA care va UIMI foarte Multi Romani

DACIA Logan 2022 va veni totusi si cu o premiera impresionanta pentru cei de la Pitesti, mai exact urmeaza sa fie primul model de acest gen care va avea disponibila o motorizare hibrida. DACIA Logan 2022 va fi lansata cu motoare care au 100 si 140 de cai putere, iar asta pentru ca ele au si cuplul decent/suficient pentru a permite transportul de marfa, adica unul dintre principalele motive pentru care vor fi cumparate aceste modele de catre clienti.

DACIA Logan 2022 va aveni totusi si pe platforma CMF-B, iar din acest motiv vom vedea in premiera si o versiune hibrid pentru acest model, una care va prelua elemente de la Renault Captur, sau Arkana. DACIA Logan 2022 ar urma sa aiba un motor hibrid de 1.6 litri, E-Tech, cu un sistem de propulsie similar cu cel folosit in versiunile hibrid ale Clio, iar asa DACIA va avea in sfarsit o masina hibrid pentru clientii sai, un model electric fiind deja vandut.

DACIA Logan 2022 va fi lansata undeva prin cursul anului viitor, fara a se sti deocamdata cand, dar prezentarea sa oficiala urmeaza sa aiba loc anul acesta, cel mai probabil spre partea de final.