Planeta Mercur: Evenimentul foarte RAR pe care il Vezi din Romania

Planeta Mercur este in centrul unui eveniment foarte rar care va fi vizibil inclusiv din Romania, iata ce vei putea urmari pe cer, si cat e de important.

Planeta Mercur triunghi

Planeta Mercur va fi saptamana aceasta in centrul unui eveniment foarte rar care va fi vizibil inclusiv din Romania, si care nu va mai avea lco pentru cativa ani buni, deci daca nu-l vedeti acum, veti mai avea de asteptat dupa el. Vorbesc despre un eveniment in care planeta Mercur va fi implicata impreuna cu Jupiter si Saturn, tote cele trei planete urmand a trece printr-o conjunctie care nu va mai avea loc pentru cel putin 5 ani de zile, in baza calculelor de acum.

Planeta Mercur impruena cu Jupiter si Saturn vor fi aliniate intr-un mod inedit pe cer, astfel ca vor forma un triunghi care va putea fi vazut de catre oricine se uita cu interes spre spatiul cosmic saptamana aceasta. Vorbim despre o aliniere pe care planeta Mercur o face impreuna cu celelalte doua pentru a fi vizibile intr-un mod atat de inedit, si vorbim despre ceva care nu se intampla foarte des indiferent despre care dintre planetele sistemului solar vorbim.

Planeta Mercur: Evenimentul foarte RAR Vizibil din Romania

Planeta Mercur va fi vizibila impreuna cu Jupiter si Saturn in cadrul acestui eveniment rar in cursul diminetii zilei de 25 februarie, si el va putea fi urmarit de oriunde din lume, daca exista si conditi meteo favorabile. Avand in vedere ca totul se va intampla chiar inainte de rasarit, nu veti avea foarte mult timp pentru a urmari planeta Mercur in aceasta pozitie langa celelalte planete, asa ca fiti atenti la ceea ce se intampla pe cerul instelat saptamana aceasta.

Planeta Mercur urmeaza sa mai apara intr-o conjunctie similara abia peste minim 5 ani de zile, chiar daca intre timp va mai fi vizibila impreuna cu Marte si Saturn, dar nu intr-o forma similara. Ceea ce va fi vizibil zilele acestea cu privire la planeta Mercur merita urmarit de catre toti cei care se uita cu atentie la felul in care planetele se misca pe cer, iar asta deaorece orice fel de eveniment rar trebuie vizionat atunci cand are loc, pentru ca ele se repeta rar.

Planeta Mercur nu a mai fost de ceva vreme implicata intr-un eveniment similar, asa ca ramane doar sa avem rabdare pana in 2026 pentru a-l vedea din nou pe acesta de zilele viitoare.