Vodafone: Decizia SURPRINZATOARE Anuntata OFICIAL Romaniei

Vodafone a luat o decizie surprinzatoare pe care a anuntat-o in mod oficial pentru toti Romanii, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

Vodafone contra

Vodafone a surprins pe toata lumea cu o decizie importanta pe care a luat-o, si pe care a comunicat-o in mod oficial, ea venind dupa o foarte lunga perioada in care operatorul a cam privit la ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa contreze serios ofertele pe care DIGI, Orange si Vodafone le au pentru clientii din toata Romania, asa ca a anuntat o promotie speciala pentru serviciile de internet, televiziune si telefonie mobila din tara.

Vodafone a anuntat in mod oficial faptul ca pentru toate abonamentele pentru serviciile sale ofera reducere de 50% pentru o perioada contractuala de 2 ani de zile, adica o oferta care n-ar trebui trecuta cu vederea de catre cineva. Vodafone spune ca oricare dintre abonamentele pe care le are au disponibil acest beneficiu substantial in momentul de fata, astfel ca vestea in sine este una foarte buna pentru toti cei care erau oricum interesati sa le activeze.

Vodafone: Decizia SURPRINZATOARE Anuntata OFICIAL Romaniei

Vodafone ofera unele dintre cele mai bune servicii de telefonie, televiziune, internet din Romania, si preturile pentru ele sunt pe masura calitatii, deci o reducere de 50% timp de 6 luni poate aduce economii insemnate. Vodafone are deasemenea o surpriza si mai mare pentru clientii care au deja servicii fixe, si decid sa le activeze pe cele mobile, ei primind o reducere de 2 euro pe luna pentru abonamentele mobile in toate cele 6 luni in care e oferita promotia.

Vodafone are pentru clientii cu servicii mobile o oferta si mai buna, mai exact 50% reducere timp de 12 luni la serviciile fixe, plus 12 luni de Netflix gratuit, iar aici nu exista ceva echivalent decat la Telekom. Vodafone are servicii de telefonie mobila net superioare celor ale DIGI Mobil si Telekom, astfel ca oricine alege sa le activeze va avea doar beneficii foarte bune multumita lor, si asta e vestea cea mai buna, pana la urma, pentru clienti.

Vodafone are aceasta promotie disponibila doar pana in data de 28 februarie, asa ca daca nu profitati pana atunci de tot, veti pierde ocazia de a va mai bucura de ceva similar, din pacate.