Samsung GALAXY S22: SCHIMBAREA Uriasa Dorita de TOTI Fanii

Samsung GALAXY S22 va fi urmatorul model important de telefon pe care compania Samsung il va lansa pentru clienti, dar o schimbare dorita nu va veni.

Samsung GALAXY S22 incapatanare

Samsung GALAXY S22 este acum in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele din intreaga lume, chiar daca modelele din seria Samsung GALAXY S21 abia au fost lansate luna trecuta. Compania Samsung se uita deja cu foarte mare atentie spre viitor, iar Samsung GALAXY S22 este viitorul model important de telefon pe care coreenii il vor lansa la inceputul anului viitor, multe schimbari fiind in lucru pentru ca si modelul din 2022 sa aiba succes.

Samsung GALAXY S22 va avea foarte multe schimbari implementate de catre cei de la Samsung, insa din pacate printre ele nu se va regasi si una care este dorita de multa lume, dar e prea dificila de realizat. Mai exact, este improbabil ca Samsung GALAXY S22 sa fie lansat fara un chip Exynos de catre Samsung, adica acele procesoare ale caror performante sunt net inferioare celor pe care le ofera chip-urile Qualcomm pentru coreeni, dar si pentru alti producatori.

Samsung GALAXY S22: SCHIMBAREA Uriasa Dorita de TOTI Fanii

Samsung GALAXY S22 va avea in continuare un chip Exynos integrat de catre Samsung, iar singura veste buna pentru el este ca ar trebui sa vedem o placa video AMD integrata in locul celor actuale. Asta ar trebui sa creasca substantial performantele pe care Samsung GALAXY S22 le va putea oferi pe partea de gaming, unul dintre cele mai importante elemente pentru un telefon mobil, iar Samsung colaboreaza deja de ceva vreme cu AMD pentru aceasta implementare.

Samsung GALAXY S22 va avea fara discutie o camera mai buna decat cea din modelele actuale, si va avea un ecran mai performant, cu o posibila camera frontala ascunsa sub el. Surprizele mai mult ca sigur nu se vor opri aici, iar asta pentru ca inclusiv o baterie mult mai buna, RAM mai rapid si un mediu de stocare mai performant vor fi implementate in Samsung GALAXY S22 impreuna cu alte schimbari grozave care vor veni in anul 2022.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat cel mai probabil in ianuarie 2022, la un an distanta de modelele de luna trecuta, iar preturile ar trebui sa fie destul de similare pentru ele.