Telekom: OFICIAL, Surpriza GROZAVA Oferita GRATUIT Romanilor

Telekom are o surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce a anuntat oficial, si ce le ofera gratuit tuturor celor interesati acum.

Telekom aparate

Telekom surprinde clientii din toata Romania inainte ca luna martie sa inceapa, astfel ca are si un anunt despre care ar trebui sa stie milioanele sale de platitori de servicii de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Telekom au decis sa ii anunte pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca se pot bucura de un nou concurs special care este organizat de catre operator in momentul de fata, si care are 5 premii foarte interesante puse “la bataie”.

Telekom le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga unul dintre cele 5 aparate foto care sunt oferite gratuit pana pe data de 2 martie, iar pentru a avea sansa de castig, clientii nu trebuie sa faca mare lucru. Pentru a avea sansa de a castiga cele 5 aparate foto pe care Telekom ni le ofera in cadrul acestui concurs, trebuie doar sa raspundem cu un comentariu la psotarea de mai jos, facuta pe pagina de pe Facebook a companiei.

Telekom: OFICIAL, Surpriza GROZAVA Oferita GRATUIT Romanilor

Telekom a gandit totul intr-un mod destul de atractiv pentru clientii din toata Romania, punand accent pe zodiile fiecaruia dintre ei, ceva ce cu siguranta va face lumea interesata de promotie. Telekom a publicat inclusiv un link catre regulamentul concursului in cadrul caruia sunt oferite gratuit cele 5 aparate foto de catre operatorul de telecomunicatii, asa ca ar fi bine sa il cititi inainte de a decide daca va inscrieti, sau nu, pentru a participa.

Telekom nu e la primul concurs de acest gen, si acesta nu e singurul prin care le ofera clientilor din toata Romania beneficii pe masura asteptarilor pe care le au de la operatorul de telecomunicatii. Exista un altul mult mai amplu, care are in centru aplicatia MyAccount, iar pentru a va putea bucura de premiile oferite in cadrul aceluia, va trebui sa va uitati in website-ul operatorului pentru regulile de participare, acelea fiind deasemenea simple.

Telekom desfasoara acest concurs doar pana in data de 2 martie, asa ca exista putin timp la dispozitie pentru a profita intr-adevar de ceea ce ne propune operatorul telecom.