ING Bank: ATENTIE, Schimbare IMPORTANTA Facuta pentru Romani

ING Bank a anuntat in mod oficial astazi o schimbare foarte importanta care a fost facuta pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii.

ING Bank totalul

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu foarte multi oameni care-i folosesc serviciile bancare in tara noastra, iar pentru ei vine astazi un anunt privind o schimbare importanta. Mai exact, cei de la ING Bank anunta actualizarea interfetei principale pentru aplicatia HomeBank folosita de cel putin cateva sute de mii de oameni pe telefoane care au sisteme de operare iOS, sau Android, in momentul de fata, ea avand noutati foarte interesante.

ING Bank a lansat aceste schimbari de ceva vreme, insa ele sunt aduse in atentia oamenilor abia acum, si e bine totusi ca se face acest lucru pentru ca oamenii sa stie exact ce primesc in cadrul aplicatiilor. ING Bank spune in primul rand faptul ca a modificat logarea in aplicatie pentru a o face mai rapida, dar si ca a creat o sectiune speciala pentru ca sistemul ING Pay sa fie si mai usor de accesat de catre toata lumea care foloseste aplicatia pentru plati cu telefonul.

ING Bank: ATENTIE, Schimbare IMPORTANTA Facuta pentru Romani

ING Bank spune deasemenea ca afiseaza acum totalurile din sumele conturilor sub acestea direct in interfata principala a aplicatiei, astfel incat oamenii sa poata vedea mai usor ce bani au la dispozitie. Aceasta optiune va fi vizibila doar daca sunt doua conturi bancare active pentru contul nostru, deci nu vor aparea chiar oricum acele informatii, insa le veti putea vedea oricum direct in informatiile despre contul vostru, doar ca aveti un pas in plus de parcurs per total.

ING Bank spune deasemenea ca a implementat optiunea de a vizualiza si sterge persoanele imputernicite sa aiba acces la conturile noastre, o veste extrem de buna, care ne scuteste de un mers la banca pentru a face acest lucru. ING Bank spune ca nu mai obliga clientii sa se delogheze din aplicatie pentru a vedea informatii actualizate in cadrul sau, dar si ca exista zone separate pentru toate produsele si functionalitatile pe care le avem activate.

ING Bank are toate aceste noutati oferite chiar acum in cadrul aplicatiei sale pentru telefoane mobile iPhone si Android, asa ca oricine poate profita de toate aceste schimbari imediat.