Vodafone: Vestile GROZAVE, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Vodafone are vesti grozave pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita chiar acum de tot.

Vodafone contorizare

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, iar pentru milioane de clienti din toata tara are o oferta grozav pe care niciunul dintre ei nu ar trebui sa o treaca cu vederea acum. Vorbim despre ceva ce este disponibil doar pentru clientii Vodafone care au cartele preplatite, nu si pentru cei care folosesc abonamente, dar nu mai e de mult o surpriza ca oamenii care au cartele primesc si tratament preferential la operatori.

Vodafone le ofera clientilor cu cartele prepay posibilitatea de a isi schimba in mod gratuit numarul de telefon oricand au nevoie de acest lucru pentru a se bucura de o schimbare care poate le este necesara. Vodafone le ofera clientilor posibilitatea de a face acest lucru direct prin intermediul aplicatiei MyVodafone care este disponibila pentru telefoanele iPhone si Android, si ar fi bine sa faceti totul chiar in acest moment cat oferta inca este disponibila.

Vodafone: Vestile GROZAVE, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Vodafone nu se rezuma doar la atat, iar asta pentru ca toti clientii sai care au cartele preplatite se bucura deasemenea de mesaje apeluri video gratuite daca le fac prin Facebook Messenger, sau WhatsApp. Aici vorbim despre o veste foarte buna, pentru ca orice fel de mesaje trimise prin cele doua platforme, sau apelurile video facute prin ele, nu vor fi contorizate de catre Vodafone ca parte a traficului lunar de internet, deci ideea in sine este excelenta.

Vodafone nu spune si la cat limiteaza calitatea apelurilor video facute de catre clientii sai in cazul acestor doua platforme, dar daca aveti trafic lunar redus, macar acum va puteti bucura de necontorizare. Vodafone stie foarte bine ca exista foarte multi clienti care vor sa profite de aceasta oportunitate in special in perioada pandemiei de Coronavirus, astfel ca n-ar trebui sa treceti cu vederea o oportunitate preucm aceasta cat inca este oferita acum.

Vodafone are ambele beneficii gratuite disponibile acum pentru clientii care au cartele preplatite, si ar trebui sa va bucurati de acest lucru cat inca aveti posibilitatea de a o face.