Huawei P50 Pro: PREMIERA Mondiala care va Ajunge in Telefon

Huawei P50 Pro are dezvaluita o premiera mondiala care va fi integrata in telefon de catre Huawei, iata ce vom vedea pentru prima oara in el.

Huawei P50 Pro senzor imx

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon pe care Huawei il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar conform celor mai recente informatii in legatura cu el, se pare ca vine si cu o premiera majora. Mai exact, se pare ca Huawei P50 Pro va fi primul telefon din istorie care va avea integrat un senzor de imagine de doar 1 inch de la compania Sony, o premiera cu care Huawei se va putea lauda in intreaga lume, desi el nu va suplini lipsa Google Play Store.

Huawei P50 Pro va avea integrat un senzor de imagine IMX800, un upgrade fata de cel IMX700 implementat in modelele din generatia anterioara, iar multumita lui ar trebui sa vedem un upgrade tehnologic urias. Acest senzor de imagine va fi integrat nu doar in Huawei P50 Pro, ci si in Huawei P50, sau Huawei P50 Pro Plus, astfel ca toate cele trei modele din serie vor veni cu fix acelasi upgrade din punct de vedere tehnologic, o veste extrem de buna.

Huawei P50 Pro: PREMIERA Mondiala care va Ajunge in Telefon

Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba integrat un senzor de imagine principal, unul ultra wide, si unul periscop, deci vorbim despre o camera cu trei senzori de imagine, in mod teoretic, cel ToF urmand a fi eliminat. Huawei P50  va avea un senzor telephoto in locul celui periscop, iar Huawei P50 Pro Plus va avea un senzor ToF, deci in teorie n-ar trebui sa vedem o camera cu 5 senzori de imagine, precum in cazul altor modele de telefoane lansate de catre Huawei.

Huawei P50 Pro nu va fi totusi modelul cel mai cautat, iar asta pentru ca Huawei P50 va fi mai ieftin, iar diferentele fata de Huawei P50 Pro vor fi mici, asa ca lumea il va prefera din cauza pretului mai mic. Huawei P50 Pro va avea probabil vanzari sub Huawei P50, dar peste Huawei P50 Pro Plus, asa cum s-a intamplat si in 2020 cu seria anterioara, si asa cum se intampla in general cu modelele care sunt lansate in configuratii de acest gen.

Huawei P50 Pro va fi prezentat undeva pe la finalul lunii viitoare, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in aprilie pentru ca si senzorul de imagine IMX800 va fi lansat tot atunci.