RCS & RDS: Surpriza SPECIALA, e GRATUIT de Azi pentru Romani

RCS & RDS a anuntat o surpriza speciala pentru clientii sai din toata Romania, una foarte importanta despre care trebuie sa stii chiar acum.

RCS & RDS fantastic

RCS & RDS a anuntat in mod oficial o surpriza speciala pentru clientii din toata Romania si ofera chiar de astazi in mod gratuit ceva de care ei pot profita daca vor intr-adevar asta. RCS & RDS a inceput sa promoveze platforma DIGI Online dupa ani de zile in care nu prea a facut asta, iar putini dintre clienti stiu ca au acces gratuit la ea daca au abonamente de internet, sau televiziune, si acolo gasesc o varietate de canale TV.

RCS & RDS ofera deasemenea si filme pentru cei interesati sa le urmareasca, iar astazi va fi disponibil prin DIGI Online filmul Animalele Fantastice: Crimele lui Grindelwald. Vorbim despre un film care este oferit de catre RCS & RDS pentru cei care au Film Now, canalul putand fi vazut prin intermediul DIGI Online, insa nu e clar daca titlul va fi oferit si pentru streaming prin platforma, sau daca poate fi vazut doar in aceasta seara la 21:40.

RCS & RDS: Surpriza SPECIALA, e GRATUIT de Azi pentru Romani

RCS & RDS a inclus cateva filme noi in cadrul DIGI Online pentru clientii din toata Romania, doar 4 la numar, in contrast cu sutele si miile care sunt oferite de catre ceilalti operatori de telecomunicatii. RCS & RDS are totusi o platforma online perfecta pentru a urmari canalele de televiziune care sunt oferite si in cadrul abonamentelor de catre grupul de telecomunicatii, insa dincolo de asta exista foarte putine filme care sa fie oferite pentru streaming.

RCS & RDS a surprins multa lume cu decizia sa de a oferi filme importante prin DIGI Online, insa a facut-o doar pentru cei care au Film Now, si nu ar fi o idee rea sa il transmita si pe acesta. In momentul de fata pare totusi improbabil ca acest lucru se va intampla, insa chiar si asa, il veti putea urmari prin DIGI Online in cursul acestei seri de la 21:40, cei de la RCS & RDS avand pregatite o serie de filme foarte interesante pentru toata lumea.

RCS & RDS va mai avea cu siguranta si alte titluri bune pe care le vom putea urmari, asa ca ramane doar sa vedem ce va mai anunta in mod oficial in cursul urmatoarelor zile.