LIDL Romania: SCHIMBAREA din Magazine, Anuntul OFICIAL Facut

LIDL Romania a anuntat o schimbare foarte importanta pentru magazinele din toata tara, iata ce anunt oficial a fost facut de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania unguri

LIDL Romania isi surprinde fara oprire clientii din toata Romania, iar pentru toti cei interesati de produsele din magazinele sale vorbim astazi despre noutati de care toata lumea ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis ca saptamana viitoare sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a cumpara produse cu specific unguresc din oricare dintre magazinele sale, pentru o perioada foarte limitata de timp, din pacate.

LIDL Romania a decis sa adauge aceste produse cu specific unguresc in magazine abia din a doua parte a saptamanii viitoare, astfel ca nu le vom avea disponibile pentru cumparare chiar din primele zile, ci va trebui sa asteptam putin pana cand le vom putea cumpara de la magazine. Desigur ca asta nu este totusi o idee chiar atat de proasta, cei de la LIDL Romania avand in prima parte a saptamanii cu totul alte oferte foarte interesante pentru.

LIDL Romania: SCHIMBAREA din Magazine, Anuntul OFICIAL Facut

LIDL Romania ungunri produse

LIDL Romania aduce o serie de produse cu specific unguresc care nu se gasesc atat de usor in Romania, decat in partea de vest a tarii, insa in rest nu exista chiar atat de multe locatii in care ele sa fie oferite. Asta e perfect normal pentru ca vorbim despre produse specifice unei alte tari, iar ele nu sunt extrem de cautate in mod obisnuit de catre oamenii care cumpara inclusiv produse cu specific din alte tari, asa ca puteti profita rapid de situatie.

LIDL Romania va avea toate aceste produse disponibile in toate locatiile sale din tara, insa asa cum se intampla in mod obisnuit, stocurile vor fi limitate, asa ca va trebui sa cautati cu seriozitate tot ceea ce vreti sa cumparati. Asta se intampla de fiecare data cand cei de la LIDL Romania aduc produse noi in cadrul magazinelor proprii din Romania, si daca sunteti interesati cu ele, ar trebui sa ajungeti cat mai devreme in ele pentru a cumpara produsele dorite.

LIDL Romania are si multe alte promotii grozave saptamana viitoare oferite pentru clientii din toata tara, asa ca nu ar trebui sa le aratati cat vor fi disponibile pentru noi.