DIGI Mobil: PROBLEMA care ar Trebui Rezolvata in Anul 2021

DIGI Mobil are o problema serioasa care ar trebui rezolvata in 2021, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ea, si ce se intampla.

DIGI Mobil solutionare

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, iar in anul 2021 are oportunitatea de a rezolva o problema foarte serioasa cu care se confrunta de ceva vreme. Mai exact, problema privind performantele slabe pe care le are reteaua sa, iar asta in ciuda faptului ca exista acoperire 4G in tot mai multe zone din tara, infrastructura companiei fiind extinsa, dar cu performantele cele mai slabe dintre toti operatorii romani.

DIGI Mobil are in 2021 oportunitatea de a rezolva problema aceasta in cel putin unele dintre orasele din tara, iar asta pentru ca licitatia pentru frecventele 5G urmeaza sa aiba loc in cursul urmatoarelor luni. DIGI Mobil are deja a doua cea mai extinsa retea mobila 5G din Romania, si dupa ce frecventele pentru retelele 5G vor fi licitate va exista sansa reala de a oferi acces la o retea care sa le furnizeze clientilor si performantele pe care le doresc.

DIGI Mobil: PROBLEMA care ar Trebui Rezolvata in Anul 2021

DIGI Mobil le ofera acum clientilor din Romania viteze de pana la 100 Mbps prin retelele sale, desi in realitate ele sunt de vreo 5 ori mai mici, in cel mai bun dintre cazuri, dar reteaua 5G va schimba tot. Multumita acestei infrastructuri cei de la DIGI Mobil le vor putea oferi clientilor din Romania acces la o retea de mare viteza capabila sa ofere viteze de sute de Mbps, lucru confirmat si de primele teste facute de catre cei care au avut acces la ea.

DIGI Mobil e capabila sa faca investitiile necesare pentru ca aceasta retea 5G sa fie transformata intr-una nationala si extinsa in mult mai multe locatii decat este disponibila in momentul de fata. Saltul de la vitezele actuale la cele 5G va fi suficient pentru a multumi pe oricine, iar asta pentru ca vorbim despre viteze similare celor care se obtin in cazul retelelor fixe, iar DIGI Mobil are capacitatea de a le oferi clientilor mult mai mult decat sperau.

DIGI Mobil asteapta de mai bine de un an de zile dupa licitatia pentru frecventele 5G, la fel ca si ceilalti operatori importanti din Romania, iar autoritatile par pregatite sa o faca pentru ca au nevoie de sutele de milioane de euro de la operatori.