LUNA: AnuntUL INCREDIBIL Privind Viitorul INGREGII Omeniri

LUNA este in centrul unui incredibil anunt care priveste viitorul intregii omeniri, iata ce urmeaza sa se intample, si cum ne afecteaza asta pe toti.

LUNA subteran

LUNA este iar in centrul unui anunt foarte important care priveste intreaga omenire in momentul de fata, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in atentia tuturor celor care urmaresc fenomenele cosmice. Mai exact, Agentia Spatiala Europeana, ESA, a anuntat ca intentioneaza sa exploreze pesterile de pe luna, totul in cadrul unei misiuni care sunt in momentul de fata in plin proces de pregatire, si care vor fi lansate cand totul va fi 100% gata pentru a fi dus la indeplinire.

LUNA are foarte multe pesteri subterane care inca nu au fost explorate pentru ca nu a existat ceva care sa poata fi trimis in interiorul lor pentru explorare, insa ESA a gandit inclusiv un plan pentru asta. Explorarea pesterilor de pe luna este esentiala pentru planul omenirii de a stabili colonii pe satelitul natural al Pamantului, si asta in conditiile in care e nevoie sa stim exact ceea ce este acolo pentru a nu exista surprize dupa ce astronautii vor ramane pentru perioade lungi de timp.

LUNA: AnuntUL INCREDIBIL Privind Viitorul INGREGII Omeniri

luna subteran explorare
Proiect de explorare a pesterilor de pe luna facut de universitatea din Oviedo.

LUNA este vizata acum de mai multe proiecte pe care cei de la ESA le pregatesc pentru a coloniza satelitul natural al Pamantului, insa deocamdata nu s-a stabilit foarte clar care dintre ele va fi folosit. Inainte ca asta sa se intample, ESA, sau NASA, va/vor trimite in mod sigur roboti care sa exploreze pesterile de acolo, iar in baza descoperirilor facute s-ar putea lua decizii clare cu privire la ceea ce se va intampla in viitorul nu foarte indepartat.

LUNA nu are un teren chiar atat de neprietenos, el fiind explorat de pe suprafata de catre chinezi de ceva vreme, astfel ca explorarea pesterilor n-ar trebui sa fie ceva chiar atat de greu de realizat. Desigur ca e nevoie de foarte multa planirifcare pentru ca totul sa fie dus la indeplinire fara probleme, insa ESA are resursele necesare pentru a face acest lucru, chiar daca va fi nevoie de timp pentru ca planurile sa fie finalizate intr-un asemenea mod incat sa poata fi puse in practica de catre agentia spatiala europeana.

LUNA urmeaza sa aiba iar trimisi astronauti pe suprafata sa in cursul anilor urmatori, iar acesta va fi un punct de plecare pentru misiunile viitoare care vor avea loc acolo.