Windows 10: Extrem de ENERVANTA PROBLEMA ce a fost Rezolvata

Windows 10 are o extrem de enervanta problema care a fost rezolvata de catre compania Microsoft intr-un final, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

windows 10 latente

Windows 10 are in sfarsit rezolvata o problema extrem de enervanta care a frustrat foarte multi utilizatori de calculatoare din intreaga lume, insa intr-un final lucrurile au revenit la normal pentru toata lumea. Mai exact, foarte multi dintre utilizatorii din intreaga lume s-au plans din cauza faptului ca Windows 10 are probleme foarte serioase in anumite jocuri, iar performantele sunt cu multe sub asteptarile lor, insa Microsoft a rezolvat intr-un final problema.

Windows 10 are lansata actualizarea KB4601382 pentru utilizatorii din intreaga lume, noua versiune a sistemului de operare aducand la normal situatia cu privire la performantele de care au oamenii parte in jocuri. Cei de la Microsoft au anuntat in mod oficial totul pentru utilizatorii Windows 10, iar asta pentru ca pana la oferirea acestei actualizari oamenii aveau doar optiunea de a instala o serie de actualizari separate pentru a rezolva problema.

Windows 10: Extrem de ENERVANTA PROBLEMA ce a fost Rezolvata

Windows 10 s-a confruntat de-a lungul timpului cu o serie de probleme foarte serioase care au enervat foarte multa lume, iar aceasta privind jocurile a fost una pentru care s-au primit foarte multe reclamatii de-a lungul timpului. Cei de la Microsoft au fost totusi foarte atenti la nevoile oamenilor, si au dorit sa le ofere cea mai buna experienta posibila pentru folosirea calculatoarelor, astfel ca actualizarea aceasta pentru Windows 10 vine doar cu o veste foarte buna.

Windows 10 are rezolvata problema jocurilor cu patch-ul de mai sus, insa trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca e posibil ca el sa aduca si altele pentru cei car eil instaleaza, dar deocamdata nu se stiu prea multe in legatura cu asta. In aceasta idee, cei care nu au aceasta problema in calculatoare din cauza Windows 10, n-ar trebui sa se gandeasca sa instaleze patch-ul, asa ca daca sunteti feriti de ea, nu o instalati pentru ca s-ar putea doar sa va generati batai de cap.

Windows 10 urmeaza sa aiba in urmatoarele saptamani lansata o noua si foarte importanta actualizare pentru utilizatori, multe schimbari fiind pregatite de catre cei de la Microsoft.