Huawei: Masura IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Telefoane

Huawei a anuntat o masura importanta pentru milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii in legatura cu modificarea impusa.

Huawei tranzitie

Huawei a luat o decizie foarte importanta cu privire la o masura care va fi aplicata pentru peste 100 de milioane de telefoane care sunt active in momentul de fata, si care vor avea totul lansat in curand. Mai exact, EMUI 11 a fost lansat de catre Huawei cu ceva luni in urma, compania confirmand faptul ca peste 100 de milioane de telefoane au instalata noua versiune a sistemului de operare deja, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru noi toti.

Huawei nu se opreste totusi aici, iar asta pentru ca urmatorul pas pentru compania chinezeasca este sa lanseze Harmony OS pentru utilizatorii sai, si se pare ca actualizarea va veni mai curand decat credeau unii. Interesant este ca EMUI 11 urmeaza sa fie ultima actualizare inainte de Hongmeng OS pentru utilizatorii de telefoane Huawei din China, astfel ca nu va fi nevoie de lansarea EMUI 11.1 pentru a se face trecerea la noul sistem de operare din primavara.

Huawei: Masura IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Telefoane

Huawei tranzitie Hongmeng OS

Huawei a anuntat totul direct prin intermediul contului de pe Weibo pe care il are pentru a anunta noutatile oferite pentru EMUI, astfel ca lucrurile sunt cat se poate de oficiale acum. Cei de la Huawei vor oferi posibilitatea de upgrade la Hongmeng OS doar pentru utilizatorii chinezi de telefoane, astfel ca oamenii din restul lumii vor avea mai tarziu parte de optiunea de a face trecerea la noul sistem de operare, adica tot Android, dar cu o tema diferita.

Huawei stie foarte bine ca doar in China va exista o dorinta mare a oamenilor pentru a instala Hongmeng OS, in timp ce in restul lumii oamenii vor dori sa ramana la EMUI si actualul Android. Avand in vedere ca Hongmeng OS este de fapt tot un Android, doar cu unele denumiri interne modificate, e posibil ca Huawei sa promoveze acest lucru pentru a convinge lumea sa instaleze aceasta actualizare foarte importanta pentru viitorul sau.

Huawei nu e deocamdata dornica sa forteze Hongmeng OS pe utilizatorii din afara Chinei, insa va oferi noua versiune a sistemului de operare ca o optiune pentru cei care vor dori intr-adevar sa o instaleze.