Netflix: Anuntul IMPORTANT ce a Luat Lumea prin SURPRINDERE

Netflix este in centrul unui anunt important care a luat pe toata lumea prin surprindere, iata ce s-a intamplat, si cat de important este in final.

netflix recunoastere

Netflix este in centrul unui anunt care a luat multa lume prin surprindere, si asta in conditiile in care platforma de streaming video la cerere a avut parte de un an extrem de bun din toate punctele de vedere. 2021 incepe la fel de bine pentru cei de la Netflix, iar asta pentru ca a castigat 10 premii la Globurile de Aur, unul dintre cele mai prestigioase evenimente pentru industria media din SUA, iar compania depasindu-si fara probleme concurenta.

Netflix a castigat unele dintre cele 10 premii la globurile de aur pentru titluri precum The Crown, The Trial of the Chicago 7, sau Ma Rainey’s Black Bottom, toate fiind foarte apreciate de catre audienta internationala. Netflix a creat aceste pelicule intr-un an extrem de problematic pentru industria cinematografica din SUA, iar asta pentru ca pandemia de Coronavirus a blocat foarte multe productii, insa iata ca s-au gasit solutii pentru a crea filme si seriale de succes.

Netflix: Anuntul IMPORTANT ce a Luat Lumea prin SURPRINDERE

Netflix a evoluat incet, dar sigur, intr-un studio care aduna multe premii pentru creatiile sale, mai putin cele Oscar, care au cam lipsit in anii in care compania americana si-a lansat productii pentru intreaga lume. Anul acesta asteptarile sunt foarte mari pentru cei de la Netflix in ceea ce priveste premiile Oscar pentru ca vorbim despre mult mai multe filme bune facute in 2020 fata de 2019, iar victoria de la premiile Globurile de Aur e o confirmare.

Netflix nu e totusi la prima situatie in care la Globurile de Aur castiga premii, iar in trecut nu a avut parte de la fel de multe premii Oscar, si nu e exclus ca acum situatia sa fie foarte similara. E posibil ca Netflix sa nu castige la fel de multe premii oscar pentru filmele sale, iar asta pentru ca aici exista mai o concurenta mai mare, dar si mai multa rigurozitate in ceea ce priveste peliculele care sunt alese pentru a fi premiate de catre juriu.

Netflix va continua totusi sa faca productii grozave pentru ca asta ii aduce abonati in intreaga lume, si situatia va continua atat timp cat va avea ce sa le ofere oamenilor pentru vizionare.