BANCA Transilvania: Anunt SURPRIZA Emis pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania are un anunt surpriza pentru toti romanii din toata tara, iata ce spune, si ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

BANCA Transilvania martisor

BANCA Transilvania a publicat un anunt cu adevarat surprinzator pentru clientii sai din toata Romania, si e ceva despre care trebuie sa stii la inceput de luna martie. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa lanseze o serie de oferte speciale pentru clientii din toata Romania la inceputul lunii martie, si vorbim despre servicii care sunt oferite in conditii mult mai bune decat pana in momentul de fata in tara noastra, asa cum spera multa lume.

BANCA Transilvania are o pagina speciala prin care ofera toate aceste promotii pentru clientii sai din Romania, si o puteti accesa pentru a vedea ce fel de oferte sunt disponibile chiar acum. BANCA Transilvania are credite cu dobanzi mult reduse in comparatie cu ceea ce este oferit in mod normal, dar, pentru cam toate cele pe care le ofera in mod normal fiind listate oferte neasteptat de bune, pentru toata perioada de desfasurare a lor in Romania.

BANCA Transilvania: Anunt SURPRIZA Emis pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania are deasemenea carduri de cumparaturi care le ofera cu promotii pe care clientii nu se asteptau sa le vada in momentul de fata, dobanzile fiind cele care au fost reduse. Inclusiv pentru overdraft-uri exista oferte de la cei de la BANCA Transilvania, astfel ca puteti sa va luati un card de pe care puteti folosi bani pe care nu-i aveti, iar la plata inapoi veti beneficia de o dobanda mai mica decat in mod normal de la banca.

BANCA Transilvania spune ca ofera toate aceste promotii in perioada 1 – 7 martie, deci mai aveti inca 4 zile pentru a profita de tot inainte ca ofertele sa dispara in totalitate din cadrul promotiilor disponibile. Cei de la BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa beneficieze de servicii bancare cat mai ieftine, iar ceea ce vedem acum de la banca este o dovada a faptului ca acest lucru este posibil, pentru cei care vor asta.

BANCA Transilvania nu va extinde promotiile dincolo de data de 7 martie, astfel ca ramane sa vedem in ce masura vor mai fi disponibile si altele pentru cei dornici sa profite de ele cat mai curand.