DACIA Logan 2022: Vestea PROASTA pentru Lansarea Masinilor

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care cei de la DACIA il lanseaza pentru clientii din toata Romania, dar vine cu o veste proasta.

DACIA Logan 2022 franare

DACIA Logan 2022 este surpriza cu care cei de la DACIA se pregatesc sa-i uimeasca pe clientii din toata lumea in cursul anului viitor, iar astazi vorbim despre noi detalii legate de masina care este in dezvoltare si testare publica. Mai exact, presa din Franta reitereaza faptul ca DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie lansata intr-o versiune hibrida de catre cei de la DACIA, aceasta surpriza fiind una excelenta pentru clientii din toata lumea, dar din pacate ea vine si cu unele limitari care au mai fost zvonite pentru masinile romanesti.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa aiba integrata motorizarea E-Tech 1.6 folosita si in Renault Clio, sau Captur, impreuna cu motorizari pe combustibil, dar atentia va fi pe cea hibrida. Conform datelor pe care le are presa franceza, sistemul hibrid din DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie unul care nu va folosi energia de franare pentru a incarca bateriile folosite pentru motoarele electrice, si totul in ideea de a se reduce costurile de productie ale masinii.

DACIA Logan 2022: Vestea PROASTA pentru Lansarea Masinilor

DACIA Logan 2022 nu va beneficia de sistemul de recuperare al energiei de franare pentru ca masina trebuie sa fie suficient de accesibila ca pret pentru ca oricine sa isi poata permite sa o cumpere, ceea ce nu e usor de realizat. In aceasta idee, DACIA face fix ceea ce stie mai bine, reduce costurile cat se poate de mult pentru ca oamenii sa se poata bucura de masinile dorite, ceea ce pana la urma e o veste buna pentru DACIA Logan 2022, care va fi prima cu motorizare hibrid.

DACIA Logan 2022 nu are deocamdata un pret de lansare zvonit, insa va fi cu siguranta mai scumpa decat versiunea MCV, acest lucru fiind cat se poate de normal din moment ce vorbim despre tehnologia hibrid. Modelele care au motorizare standard nu ar trebui sa fie mai scumpe din vreun punct de vedere, insa multe depind de modul in care DACIA Logan 2022 va fi gandita de catre producator pentru lansare in intreaga lume, asa ca trebuie sa asteptam sa vedem strategia.

DACIA Logan 2022 va fi prezentata in ultima parte a anului 2021, iar lansarea va avea loc in prima parte a anului 2022, daca totul va decurge preucm planului care pare sa fi fost stabilit de DACIA.