Fortnite: Nou Update cu SURPRIZE Speciale pentru Jucatori

fortnite creativitate

Fortnite are parte de o noua actualizare care anunta surprize speciale pentru jucatorii din intreaga lume, versiunea 15.50 fiind oferita chiar de acum pentru toti cei interesati de titlu, si puteti vedea mai jos noutatile serioase care sunt disponibile chiar de acum.

Fortnite vine cu o principala schimbare importanta pentru toata lumea, mai exact noi insule de dimensiuni mai mari decat cele care exista in momentul de fata in joc, acestea avand dimensiuni crescute cu 25%, substantial mai mari decat le stie foarte multa lume.

Fortnite nu vine doar cu atat, ci si cu multe alte noutati interesante, impreuna cu rezolvari pentru foarte multe dintre problemele care au aparut pana in momentul de fata in cadrul jocului, asa ca foarte multa lume ar trebui sa fie multumita de noutati.

“În actualizarea v15.50, vor fi introduse Insulele mari. Aceste insule sunt dale de 155X155 sau cu aproximativ 25% mai mari decât insula anterioară. Acest lucru vă va deschide posibilități și mai mari în cadrul jocurilor dvs. creative. Dacă ați avut o idee creativă care are nevoie de un pic mai mult spațiu pentru a se întâmpla, acum aveți șansa să vă gândiți la mare!

Doriți să ajungeți la cât mai mulți jucători? O modalitate de a vă asigura că conținutul dvs. poate fi bucurat de toată lumea este să vă asigurați că textul din joc este optimizat pentru fiecare regiune. În următoarele săptămâni, vom începe să localizăm o parte din conținutul dvs. prezentat în cele 13 limbi disponibile în Fortnite. Hub-urile recomandate sunt în primă instanță, cu planuri de localizare a jocurilor recomandate în viitor.

  • S-a rezolvat o problemă în care liderul echipei nu putea interacționa cu portalurile Matchmaking.
  • S-a rezolvat o problemă în care jucătorii din petreceri nu puteau face meciuri prin Island Code sau Portaluri de Matchmaking.
  • S-a rezolvat o problemă în care pistolele de încărcare comune și mai puțin frecvente apăreau în categoriile de raritate greșite.
  • Galeriile agenției au fost actualizate pentru a include variante mai ușoare de textură.
    • The Wall Wall Gallery A Light
    • Galeria zidului agenției B Light
  • S-a rezolvat o problemă în care unele active faunistice, de la Nature Snow Gallery, lipseau zăpada. Este posibil ca versiunile plasate anterior să fie înlocuite pe hărți.
  • S-a rezolvat o problemă în care pereții curbați, de la The Agency Gallery, arătau uneori un perete negru fără coliziune.
  • S-a remediat o problemă în care interfața de interacțiune a cabinei de schimbare putea apărea în poziția greșită.
  • S-a rezolvat o problemă în care jucătorii se blocau temporar la ieșirea din cabina de schimbare.”