Kaufland: ATENTIE! Schimbare de ULTIMA ORA pentru Magazine

Kaufland a anuntat in mod oficial o schimbare de ultima ora care vizeaza toti clientii si toate magazinele din tara noastra, iata ce trebuie sa stii.

kaufland refolosit

Kaufland a anuntat astazi o schimbare de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, aceasta fiind deja implementata in unele dintre magazine, si va fi extinsa in toata tara in curand. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa schimbe bonurile fiscale pe care le emit la casele de marcat pentru clientii care isi fac cumparaturile in magazinele sale, astfel ca de acum incolo veti vedea bonurile albastre care sunt prezentate mai jos.

Kaufland spune ca aceste noi bonuri albastre sunt gandite pentru a fi prietenoaste cu mediul inconjurator, totul facand parte din campania marelui lant de hypermarket-uri pentru protejarea planetei. Clientii vor vedea doar alta culoare pentru bonuri atunci cand isi fac cumparaturile in magazinele celor de la Kaufland, insa per total campania are menirea de a reduce consumul de hartie prin utilizarea materialelor reciclabile pentru bonuri.

Kaufland: ATENTIE! Schimbare de ULTIMA ORA pentru Magazine

Kaufland a anuntat acum cateva luni o serie de noi initiative care au menirea de a contribui la protejarea planetei, si puteti vedea ca se tine de cuvant in ceea ce priveste aplicarea masurilor. Desigur ca aceasta privind bonurile fiscale reciclabile nu pare una foarte mare, insa este deoarece Kaufland emite zilnic extrem de multe bonuri de acest gen, deci se consuma foarte multa hartie, iar schimbarea va reduce foarte mult consumui de materiale non-reciclate.

Kaufland spune ca grupul din care face parte va economisi nu mai putin de 30 de tone de plastic pe an multumita acestei schimbari facute pentru utilizarea bonurilor de acest gen, asa ca vorbim despre o masura foarte buna. Daca toate hypermarket-urile ar aplica o tactica similara, s-ar reduce extrem de mult consumul de hartie si plastic la nivel global, insa desigur ca e nevoie intai ca acelea mari, precum Kaufland, sa faca acest pas, pentru ca si restul sa o faca.

Kaufland spune ca aceasta schimbare privind emiterea bonurilor fiscale va fi facuta treptat in magazinele sale din toata tara, probabil pe masura ce se vor termina stocurile de bonuri actuale.