iPhone 12 Ajuta Apple sa DOMINE Samsung, Huawei, Toata Piata

iphone 12 apple domina samsung huawei

iPhone 12 are un succes atat de mare incat ar urma sa ajute compania Apple sa domine toata piata smartphone, conform celor mai recente informatii cu privire la noile telefoane, si se pare ca Apple va fi iar cel mai mare producator de telefoane din intreaga lume.

iPhone 12 ar urma sa ajute Apple sa vanda 60 de milioane de telefoane in T1 2021, iar asta ar plasa compania pe prima pozitie in topul vanzarilor globale pentru al doilea trimestru fiscal la rand, o premiera pentru compania americana, dar una importanta.

“Expedierile Apple de la iPhone sunt de așteptat să totalizeze peste 60 de milioane de unități în primul trimestru al anului 2021, având în vedere că astfel de transporturi ajung la peste 90 de milioane de unități cu un sfert mai devreme, estimează Digitimes Research. Apple va fi probabil cel mai mare furnizor pentru o perioadă de șase luni care se încheie la 31 martie 2021, cu livrări totale de peste 150 de milioane de unități, în creștere cu 38% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Samsung Electronics va ocupa locul al doilea și va vedea că livrările sale scad ușor în cele șase luni, sau aproximativ 60-65 de milioane de unități fiecare pentru trimestrul IV 2020 și primul trimestru 2021. Xiaomi va fi pe locul trei, cu livrările sale totalizând 90 de milioane de unități în șase luni, reprezentând o creștere de peste 80% față de un an mai devreme. Huawei va livra mai puțin de 20 de milioane de smartphone-uri pentru a fi pe locul șase în primul trimestru al anului 2021.”