Huawei: Noul ATAC Surprinzator Indreptat IMPOTRIVA Google

Huawei a lansat in mod surprinzator un nou atac indreptat impotriva companiei Google, iata cat de importanta este decizia luata de catre companie.

Huawei petalmail

Huawei a pregatit un nou atac surprinzator pe care l-a lansat impotriva celor de la Google, si el se inscrie in categoria celor pe care le-am tot vazut in ultimele luni, doar cu un element de noutate. Mai exact, cei de la Huawei au decis sa lanseze un serviciu concurent pengu GMail, doar ca denumirea sa va fi Petal Mail, asa cum a facut Petal Search ca alterantiva la Google Search, de exemplu, sau Petal Maps ca alterantiva la Google Maps, dar stiati asta deja.

Huawei merge mai departe, iar Petal Mail este alternativa pentru Google Mail, sau GMail, si unii dintre cei care sunt interesati sa foloseasca aceasta platforma au deja posibilitatea de a o face. Huawei cere inclusiv numere de telefon pentru inregistrarea in Petal Mail, astfel ca oamenii trebuie sa renunte la destule date confidentiale pentru a putea avea acces la aceasta platforma, asa ca ramane de vazut cati europeni, sau americani, vor dori sa faca acest lucru.

Huawei: Noul ATAC Surprinzator Indreptat IMPOTRIVA Google

Huawei petalmail inregistrare

Huawei si-a diversificat foarte mult portofoliul de produse dupa ce a ramas fara acces la serviciile Google, insa ele sunt utile in principal in China, acolo unde si exista multi oameni dornici sa le foloseasca. Dincolo de China dorinta de a folosi aceste servicii este substantial redisa, cei de la Huawei: Noul ATAC Surprinzator Indreptat IMPOTRIVA Google neavand nici tot ceea ce ofera Google, asa ca au incheiat diverse parteneriate pentru asta.

Huawei nu poate oferi cu Petal Mail nici toate functiile care exista in momentul de fata pentru GMail, astfel ca toti cei care folosesc serviciul Google vor avea parte de ceva in minus. Desigur ca in timp Huawei va putea ajunge din urma GMail si din punct de vedere al serviciilor de email, dar ramane de vazut cat anume va dura pana cand se va intampla acest lucru, asteptarile fiind foarte mari acum pentru ca totul sa functioneze bine.

Huawei nu a facut deocamdata vreun anunt oficial cu privire la Petal Mail, dar mai mult ca sigur vom afla mai multe detalii despre asta in cursul saptamanilor urmatoare.