GTA 6: Marea DEZAMAGIRE Privind LANSAREA Noului Joc Rockstar

GTA 6 2023

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri care sunt in dezvoltare in momentul de fata in intreaga lume, un titlu asteptat de milioane peste milioane de oameni, dar care din pacate are lansarea programata mult mai tarziu decat si-ar dori multa lume.

GTA 6 ar fi programat pentru lansare in 2023, conform celor mai recente informatii in legatura cu noul titlu, la peste foarte mult timp din acest moment, ceea ce ii dezamageste pe multi dintre cei care asteptau cu mare nerabdare lansarea sa.

GTA 6 are aceasta informatie dezvaluita de catre cineva care ar avea o sursa in cadrul companiei Rockstar Games, ea venind impreuna cu multe altele in legatura cu noul joc, si desi veridicitatea e discutabila, ceea ce vedem acum pare sa indice ca datele sunt reale.

GTA 6 era asteptat pentru lansare in 2021, apoi 2021, si acum se pare ca 2023 e intr-adevar cea mai posibila data pentur punerea sa in distributie, mai ales ca in 2021 Rockstar Games va lansa o versiune imbunatatita a GTA 5 pentru consolele noi.

GTA 6 nu pare sa fie o prioritate prea mare pentru Rockstar Games atat timp cat versiunea online a GTA 5 aduce foarte multi bani pentru cumpanie, iar ea nu vrea sa isi riste actuala versiune generatoare de bani cu schimbari care sa nu fie suficient de bune.