RCS & RDS: UIMIRE Totala, NIMENI Nu Credea ca Este Posibil

RCS & RDS uimeste in totalitate Romania, iata ce nimeni nu credea ca este posibil, si ce a fost anuntat in mod oficial pentru toata lumea in martie.

RCS & RDS depasire

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, iar in fiecare an reuseste sa-si creasca substantial baza de clienti intr-o piata in care exista oricum saturatie. In aceste conditii este surprinzator ceea ce a realizat RCS & RDS, mai exact a reusit sa creasca baza de clienti ai DIGI Mobil incat a ajuns din urma Telekom, desigur fiind ajutata si de faptul ca pierderile de clienti ai grupului german au fost foarte mari si in anul 2020.

RCS & RDS a anuntat ca la final de 2020 avea 3.7 milioane de clienti care folosesc serviciile DIGI Mobil in Romania, asta in timp ce Telekom anuntase ca are 3.643 milioane de clienti la finalul aceluiasi an. Practic RCS & RDS si Telekom sunt cam la egal in ceea ce priveste numarul de clienti ai serviciilor de telecomunicatii mobile, iar asta e ceva ce nimeni nu credea ca s-ar putea intampla, cel putin nu atat de devreme, avnad in vedere diferentele dintre operatori.

RCS & RDS: UIMIRE Totala, NIMENI Nu Credea ca Este Posibil

RCS & RDS reuseste anual sa atraga prin portare de aproape 2 ori mai multi clienti decat Telekom, iar asta combinat cu faptul ca al doilea a tot pierdut clienti in masa in fiecare an, ne-a adus in acest punct. Diferentele mici dintre bazele de clienti ale operatorului detinut de RCS & RDS si Telekom nu se regasesc si in diferentele de preturi, dar nici in calitate, aici lucrurile stand cu mult diferit, grupul german oferind servicii mai bune pentru toti clientii sai.

RCS & RDS are totusi avantajul preturilor mici, iar daca va continua in acelasi ritm, ar trebui sa depaseasca o baza de clienti de 4 milioane, insa nu se stie daca asta se va intampla intr-un an, doi, sau mai mult. Totusi, realizarea celor de la RCS & RDS este una impresionanta si merita laudata pentru ca nu e usor sa depasesti un grup international atat de important precum Telekom, asa ca vestile sunt bune pentru toata lumea in acest moment.

RCS & RDS deocamdata nu s-a laudat cu realizarea sa, dar pe masura ce diferentele dintre bazele de clienti vor creste, e de asteptat sa vedem si anunturi care sa laude realizarea.