AVERTIZARE de la Raed Arafat pentru MILIOANE dintre Romani

AVERTIZARE Raed Arafat preventie

Raed Arafat are o avertizare extrem de importanta pentru milioane de romani din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca masurile de preventie impotriva Coronavirus sa nu fie inasprite de catre autoritatile din Romania in urmatoarea perioada.

Raed Arafat spune ca toata lumea trebuie sa respecte masurile de preventie impotriva Coronavirus pentru a ne putea astepta la o scadere a numarului de cazuri noi in tara noastra, insa daca regulile nu sunt respectate, ar putea veni masuri si mai dure decat cele de acum.

“Depinde de noi foarte mult. Dar acum suntem chiar într-o situație în care dacă nu suntem atenți la modul în care respectăm toate măsurile… Pentru că impactul vaccinului nu vine imediat, vaccinul mai are o perioadă până vom vedea impactul, când avem un număr mai mare de vaccinuri.

Acum singurele măsuri sunt din nou masca, distanţarea, mobilitate redusă, evitarea locurilor aglomerate. Deci astea sunt măsurile care trebuie luate mai departe. Dacă nu facem acest lucru, riscul este să avem din nou o explozie şi din nou un impact major, cum a fost în lunile noiembrie-decembrie, asupra sistemului sanitar.

Să ştiţi că înţeleg perfect, este o chestiune umană faptul că unii oameni nu mai suportă restricţiile. Le înţeleg, dar dacă de exemplu nu aveam vaccinarea ca soluţie, şi ca soluţie fiabilă – Israelul, deja cu toate analizele şi studiile, arată că este o soluţie în final şi că poate limita răspândirea şi poate chiar, în anumite situaţii, să prevină infecţia. a declarat Raed Arafat la TVR.”