Google Maps: Noi ALERTE pentru Rutele de Navigare Ghidata

Google Maps cale ferata trecere

Google Maps are parte de o actualizare foarte interesanta pentru utilizatorii din toata lumea, iar in baza ei aplicatia de navigare ghidata este acum capabila sa afiseze noi tipuri de alerte despre care toata lumea trebuie sa stie atunci cand o foloseste.

Google Maps a fost modificata pentru a afisa acum alerte pentru trecere la nivel cu calea ferata, astfel incat utilizatorii platformei sa poata sti in avans cand urmeaza sa treaca printr-un asemenea punct, ceea ce vine ca o veste foarte buna.

Google Maps are mai jos prezentata una dintre alertele pe care le afiseaza pentru cei care folosesc aplicatia, si puteti vedea cum arata aceasta in utilizarea obisnuita, astfel ca stiti la ce anume sa va asteptati cand plecati intr-o calatorie ghidata.

Google Maps alerteaza utilizatorii pentru ca acestia sa stie ca ar putea avea parte de intarzieri in calatoriile lor din cauza acestor treceri la nivel cu calea ferata, ceea ce e bine de stiut inainte de a pleca intr-o calatorie, mai ales daca aceasta este una lunga.

Google Maps cale ferata trecere

Google Maps are aceasta functie lansata de ceva vreme de catre compania Google, ea fiind distribuita in mod gradual in toata lumea, asa ca daca inca nu va apare, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand ea va fi disponibila, asa ca daca nu va apare, stiti de ce.