WhatsApp: SURPRIZA SECRETA Anuntata pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are anuntata o noua surpriza secreta pentru toate telefoanele din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ea.

WhatsApp scurtare

WhatsApp se gandeste din nou cum sa-i satisfaca pe utilizatorii sai din toata lumea, asa ca o noua surpriza secreta a fost descoperita pentru telefoane, si vorbim despre ceva care mai mult ca sigur va bucura multa lume. WhatsApp a implementat acum cateva luni o noua functie care le permite oamenilor sa trimita mesaje care dispar din telefoanele interlocutorilor la 7 zile de la expediere, o functionalitate foarte interesanta pentru multa lume.

WhatsApp a vazut cat de folosita e functia, si s-a gandit sa mai respecte o cerinta a oamenilor, mai exact sa permita inclusiv trimiterea de mesaje care expira in 24 de ore de la trimitere, si ea asta e in lucru. WhatsApp testeaza in momentul de fata o noua functie care le va permite utilizatorilor sa trimita mesaje care expira in 24 de ore de la trimitere, ceva ce oamenii si-au dorit sa vada de la bun inceput, dar se pare ca asa ceva nu a putut fi oferit.

WhatsApp: SURPRIZA SECRETA Anuntata pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp reduce acum durata de viata a mesajelor care sunt trimise folosind aceasta functie, iar multumita schimbarii oamenii vor putea trimite si mesaje mai importante, care dispar rapid. Noua functie a fost descoperita in versiunea beta a aplicatiei WhatsApp care este testata pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca ea e in lucru, dar nu se stie clar cand anume va fi lansata, pentru ca trebuie intai verificata temeinic in procesul de testare.

WhatsApp stie foarte bine cat de important este ca lansarea acestei functii sa fie facuta fara probleme pentru oamenii care vor sa o foloseasca, ceva ce desigur ca nu e usor de realizat fara testare. Testarea ar putea dura si cateva luni, dar am o vaga impresie ca pana pe 15 mai versiunea finala a acestei functii va fi lansata pentru ca oamenii sa nu se planga celelalte schimbari care vor veni pentru WhatsApp incepand cu respectiva data.

WhatsApp nu a spus deocamdata absolut nimic in legatura cu aceasta schimbare majora, insa e de asteptat sa aflam informatii despre ea cat se poate de curand.