Windows 10: Noi Schimbari IMPORTANTE Pregatite pentru PC-uri

Windows 10 are noi schimbari importante pregatite de catre compania Microsoft pentru utilizatorii sai, iata ce va fi lansat pentru toata lumea.

Windows 10 elemente

Windows 10 este in continuare imbunatatit de catre compania Microsoft, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor din toata lumea posibilitatea de a se bucura de cea mai buna experienta posibila pentru folosirea sistemului de operare. In aceasta idee, astazi vorbim despre o noua schimbare foarte interesanta care are legatura cu iconitele care sunt folosite in sistemul de operare Windows 10, ele fiind prezentate mai jos, desigur doar in parte, deocamdata.

Windows 10 urmeaza sa aiba noi schimbari pentru iconitele care sunt folosite in cadrul interfetei de utilizator a sistemului de operare, astfel ca experienta vizuala va fi una modificata, dar ramane de vazut daca va fi si in mod neaparat mai buna. In prima imagine de mai jos puteti vedea cum arata unele dintre noile iconitepe care Windows 10 le va avea disponibile, in timp ce a doua puteti vedea cum arata ele in comparatie cu cele existente in momentul de fata.

Windows 10: Noi Schimbari IMPORTANTE Pregatite pentru PC-uri

Windows 10 elemente iconite

Windows 10 va avea aceste modificari pentru interfata facute ca parte a unei actualizari importante numita Sun Valley, aceasta fiind in dezvoltare de ceva vreme la compania Microsoft, si acum putem vedea unele dintre noutati. Pentru Windows 10 vor fi implementate mult mai multe schimbari importante pe care le vom vedea disponibile partial impreuna cu actualizarea din aceasta primavara, in timp ce altele vor fi oferite impreuna cu actualizarea din toamna.

Windows 10 elemente interfata

Windows 10 are lansate segmentat noutatile majore pentru ca Microsoft vrea sa ne ofere separat schimbarile pe care le asteptam cu totii, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie oferit fara probleme. Stiti deja ca Windows 10 a avut numeroase probleme in actualizarile recente lansate de catre compania Microsoft, ele fiind rezolvate greu spre deloc in unele cazuri, asa ca atunci cand vine vorba de interfata e foarte important ca totul sa fie gandit foarte bine chiar de la bun inceput pentru noi.

Windows 10 va mai avea dezvaluite si alte dintre surprizele care vor fi oferite pentru toata lumea, dar deocamdata nimeni nu stie cand anume se va intampla acest lucru.