DIGI Romania: IMPORTANT Anunt care a SURPRINS pe Toata Lumea

DIGI Romania are un anunt important cu care a surprins pe toata lumea, iata ce a decis sa faca operatorul, si cat conteaza pentru noi toti acum.

DIGI Romania inferior

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti ai serviciilor de televiziune, internet, telefonie in toata tara. DIGI Romania are foarte multi oameni care ii folosesc serviciile in momentul de fata, si aceasta este in continua crestere, insa unele dintre beneficiile pe care oamenii le primesc nu sunt tocmai pe masura asteptarilor pe care unii dintre ei le au acum.

DIGI Romania a anuntat recent o campanie promotionala in cadrul careia le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de 2 luni de gratuitate pentru extraoptiunea MAXPAK in toata tara. Vorbim despre acces la canalele HBO, HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 si HBO Go, insa ceea ce DIGI Romania are pentru clienti ecam in urma beneficiilor oferite de catre cei de la Vodafone ca parte a unei campanii recente pe care operatorul a lansat-o.

DIGI Romania: IMPORTANT Anunt care a SURPRINS pe Toata Lumea

DIGI Romania le ofera clientilor acces gratuit timp de 2 luni la aceste canale de televiziune, si la HBO Go, insa Vodafone ofera nu mai putin de 2 ani de acces gratuit la HBO si HBO Go ca parte a abonamentelor sale. Este adevarat ca Vodafone ofera acces doar la canalul TV HBO, insa filmele si serialele din HBO Go acopera toate celelalte canale, astfel ca in realitate DIGI Romania nu ofera un beneficiu la fel de bun pentru chiar toata lumea in momentul de fata.

DIGI Romania a mai avut si in trecut oferte pentru canalele si continutul HBO, insa niciodata atat de multe luni precum ofera cei de la Vodafone, sau precum au oferit cei de la Telekom. DIGI Romania nu a avut vreodata oferte pentru Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, insa nu e exclus sa vedem acest lucru inclusiv de la DIGI Romania, mai ales ca operatorii concurenti incep sa aiba oferte mult mai bune.

DIGI Romania are aceasta promotie disponibila pana la final de luna martie, in timp ce Vodafone o are pe a sa pentru o perioada mai scurta de timp, asa ca fiecare dintre clienti alege ceea ce vrea.