Restrictia pe care Guvernul Romaniei a Refuzat sa o Impuna in Tara

Restrictia Guvernul Romaniei Refuzat

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare prin care a prelungit starea de alerta pana in aprilie, iar impreuna cu ea a venit modificarea orei de la care romanii trebuie sa stea in case daca nu au motiv pentru a iesi, dar si noua restrictie privind limitarea locurilor de cazare in statiuile pentru spoturi de iarna.

Guvernul Romaniei a primit deasemenea o alta propunere pentru a se reduce numarul de cazuri noi de Coronavirus, mai exact inchiderea mall-urilor in weekend, insa primul-ministru Florin Citu a afirmat ca a refuzat sa impuna aceasta restrictie in tara noastra in acest moment.

“Magazinele rămân deschise până la ora 21,00. Au fost propuneri cu mai multe restricţii, nu le-am acceptat, de închidere a mall-urilor în weekend şi aşa mai departe. Nu mergem în direcţia asta, eu ştiu că există mai multe persoane care încearcă să restricţioneze, eu cred că în momentul ăsta România se descurcă foarte bine.

Eu nu sunt de acord cu închiderea mall-urilor. Propunerea a venit de la specialişti în epidemiologie, dar nu suntem de acord în acest moment. Au fost estimări că vom avea 10.000 în luna martie şi nu suntem acolo, estimările sunt estimări, realitatea le infirmă de fiecare dată.”