Huawei P50 Pro: Noua Camera vine cu Asteptari foarte Mari

Huawei P50 Pro va avea integrata o noua camera, iar asteptarile cu privire la ea sunt foarte mari in randul clientilor, iata ce ar putea fi oferit.

Huawei P50 Pro asteptari

Huawei P50 Pro va avea o noua camera implementata de catre compania Huawei, acest lucru fiind cunoscut de catre foarte multa lume, iar asta pentru ca informatiile venite pana acum din diverse zone au anuntat asta. Vorbim despre o noua camera mai mare care are senzori de imagine noi, dar si un software imbunatatit, astfel ca Huawei P50 Pro ar trebui sa inregistreze deasemenea poze mult mai bune decat oricare alt telefon de pe piata.

Huawei P50 Pro va folosi noi senzori de imagine in acest model de telefon asa cum a facut si cu modelele anterioare, acest lucru fiind obisnuit pentru telefoanele care vin de la compania chinezeasca in fiecare an. Este de asteptat ca Huawei P50 Pro sa fie plasat pe primul loc si in topurile celor de la DxOMark dupa ce va fi lansat, asa cum s-a intamplat si cu modelele lansate inaintea sa, expertii in fotografie laudand din plin modelele noi ale chinezilor.

Huawei P50 Pro: Noua Camera vine cu Asteptari foarte Mari

Huawei P50 Pro a avut dezvaluit faptul ca zoom-ul optic ar putea depasi 10X, si cel digital 100X, insa separat de asta ar putea sa fie eliminat senzorul ToF din cauza inutilitatii sale pentru foarte multa lume. Prea multe detalii despre eventuala implementare a unui senzor LiDAR nu exista, dar in cazul Huawei P50 Pro vorbim despre altii care vor fi mai mult ca sigur apreciati de catre cei care fac in mod constant poze si clipuri video cand sunt in miscare.

Huawei P50 Pro este asteptat deasemenea cu o baterie de capacitate mai mare, memorie RAM mai rapida, mediu de stocare mai rapid, insa cu procesorul care este folosit in telefoanele Mate 40. Aici vine si o problema pentru ca ele sunt disponibile in cantitati limitate, insa chiar si asa, Huawei P50 Pro ar trebui sa fie pus in vanzare in cateva milioane de unitati in diverse zone de pe glob, Asia fiind cel mai probabil vizata initial de lansare.

Huawei P50 Pro va fi dezvaluit la mijlocul lunii aprilie de catre compania Huawei, si ramane doar sa asteptam si sa vedem atunci ce fel de surprize grozave vor fi anuntate in mod oficial.