ING Bank: ATENTIONARE pentru Clienti, 2 Capcane Periculoase

ING Bank are o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, iata cele 2 capcane periculoase despre care vorbeste chiar acum.

ING Bank capcane

ING Bank a emis o atentionare pentru clientii sai din toata Romania cu privire la 2 capcane foarte periculoase care pot fi folosite pentru a ii pacali pe acestia, si a le fura banii, atacurile de acest gen fiind tot mai dese. Cei de la ING Bank vorbesc despre metode prin care clientii din toata Romania se pot proteja impotriva unor posibile fraude care se comit zilnic online, si e important sa fim cu totii foarte vigileti in legatura cu ceea ce se intampla in tara noastra acum.

ING Bank vorbeste despre o prima capcana cand vine vorba despre retelele Wi-Fi gratuite la care se conecteaza foarte multi romani, desi acum mai toata lumea are internet la discretie cam peste tot. ING Bank spune ca aceste retele Wi-Fi Publice pot fi nesecurizate si cei care le detin pot vedea toate datele personale transmise de catre noi prin ele, inclusiv cand facem plati online, astfel ca ei obtin acces la datele noastre bancare in acele momente.

ING Bank: ATENTIONARE pentru Clienti, 2 Capcane Periculoase

ING Bank vorbeste deasemenea si despre verificarea foarte atenta a platilor pe care le facem online, in special cand ajungem la ultimul pas inainte de a confirma una dintre aceste plati. ING Bank spune ca exista metode de fraudare care au la baza modificarea sumei de plata chiar in ultimul pas al unei tranzactii, astfel ca un client este pacalit si plateste o suma mai mare decat cea pe care credea ca o plateste, totul fiind facut fara ca persoana sa isi dea seama.

ING Bank vorbeste despre aceste doua metode pentru ca ele sunt folosite de multa vreme de catre foarte multe pesoane rau intentionate pentru a ataca oamenii din intreaga lume, din pacate. E mai mult ca sigur faptul ca ING Bank s-a confruntat cu probleme din cauza acestor tipuri de atacuri, si de aici vine atentionarea pe care o face banca, astfel ca trebuie sa fim cu totii foarte atenti la ceea ce se intampla pentru a nu fi pacaliti de catre cineva.

ING Bank incearca sa ii ajute pe clienti sa nu ajunga in situatia de a avea banii furati de catre hackeri, si e foarte important ca mesajele sale sa fie ascultate de catre toata lumea.