DIGI Romania: Anunt Oficial Emis pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania incepe saptamana cu un anunt oficial pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce transmite compania pentru toata lumea acum.

DIGI Romania competitii

DIGI Romania incepe saptamana cu vesti foarte bune pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur va bucura foarte multe persoane care ii folosesc serviciile. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat ca saptamana aceasta va fi una foarte plina de meciuri de fotbal din Champions League, si Europa League, iar cele transmise de catre posturile sale vor putea fi urmarite de catre clienti chiar si prin DIGI Online.

DIGI Romania transmite oricum aceste meciuri prin intermediul posturilor sale de televiziune DIGI Sport, insa cei interesati de ele le pot vedea chiar si prin DIGI Online, daca nu sunt acasa. Aici e vorba de o veste excelenta pentru ca platforma celor de la DIGI Romania va ofera posibilitatea de a vizualiza chiar si competitiile sportive atunci cand nu sunteti acasa, conditia fiind sa fiti undeva in Romania, altfel nu veti avea acces la vizualizarea lor.

DIGI Romania: Anunt Oficial Emis pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania transmite de foarte multa vreme meciurile de fotbal care se desfasoara in importantele competitii europene, asa ca aici nu e vorba despre vreo surpriza pentru cineva. Din pacate, cei de la DIGI Romania nu au in grila lor si alte posturi sportive, separat de Eurosport, asa ca nu puteti sa urmariti ceea ce este transmis pe Telekom Sport, sau posturile Look, dar chiar si asa, aveti cateva meciuri foarte interesante pe care sa le vedeti.

DIGI Romania transmite in fiecare saptamana aceste competitii sportive, asa ca nu trebuie decat sa fiti prezenti langa ecranele televizoarelor chiar in momentul in care este transmis un meci de fotbal. DIGI Romania nu permite, din pacate, inregistrarea evenimentelor sportive, a filmelor, sau a serialelor, in platforma DIGI Online pentru vizualizare ulterioara, insa poate ca va oferi si acest lucru la un moment dat pentru toata lumea, desi nu e clar cand.

DIGI Romania are un numar mare de clienti care pot vedea tot acest continut, atat cei care au abonamente de televiziune, cat si doar cei care au abonamente de internet.