WhatsApp: Surpriza Neplacuta adusa de Actualizarea de Astazi

WhatsApp are o noua actualizare lansata astazi, insa ea vine cu o surpriza neplacuta pentru unii dintre utilizatorii de telefoane din toata lumea.

WhatsApp restrictie

WhatsApp a fost actualizata din nou de catre compania americana, noua versiune fiind acum disponibila pentru toata lumea prin intermediul magazinelor de aplicatii pentru telefoanele mobile. Actualizarea lansata de catre WhatsApp astazi vine cu o masura care este impusa pentru telefoanele iPhone din intreaga lume, mai exact, suportul pentru iOS 9 a fost eliminat de catre compania americana, astfel ca utilizatorii raman fara acces la platforma.

WhatsApp a anuntat de multa vreme ca va elimina iOS 9 din lista de sisteme de operare care au parte de suport in cadrul platformei sale, iar acest lucru se intampla cu actualizarea de astazi. E greu de spus cati oameni sunt afectati de aceasta situatie din moment ce Apple, sau WhatsApp, nu ofera detalii clare cu privire la numarul de telefoane iPhone care ruleaza acest sistem de operare, dar e posibil sa fie vorba despre sute de mii, sau chiar milioane de utilizatori.

WhatsApp: Surpriza Neplacuta adusa de Actualizarea de Astazi

WhatsApp renunta la un sistem de operare vechi de 5 ani de zile, si e normal sa faca asta pentru ca nu poate oferi suport chiar pentru toate versiunile vechi ale sistemelor de operare pe care le mai folosesc oamenii. WhatsApp urmeaza aceasta procedura in mod regulat cu toate versiunile sistemelor de operare iOS si Android, si nu e o surpriza pentru chiar atat de multa lume ceea ce a fost anuntat astazi, desi in lista de schimbari pentru aplicatie nu e mentionat asta.

WhatsApp are aceasta modificare facuta fara ca utilizatorii sa fie alertati in legatura cu ceea ce se intampla, informatia privind eliminarea suportului pentru iOS 9 venind de la un leaker de informatii despre aplicatie. Din pacate, cei de la WhatsApp nu s-au gandit ca ar fi cazul sa le si spuna oamenilor ceea ce se intampla dupa ce vor instala aplicatia, astfel ca foarte multi vor avea parte de o surpriza neplacuta dupa aceste update.

WhatsApp este folosita pe miliarde de telefoane din intreaga lume, si este actualizata in mod constant de catre compania cu acelasi nume, dar iata ca nu toate update-urile vin si cu vesti bune.