DACIA Duster 2022: Noi Imagini SPION Arata Modelul Special

DACIA Duster 22 apare astazi in noi imagini spion care ne arata modelul special de masina pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii sai.

DACIA Duster 2022 spion

DACIA Duster 2022 este modelul facelift al masinii pe care DACIA o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar dupa imaginile din toamna anului trecut, iata ca acum avem altele noi. Atunci am vazut imagini spion cu DACIA Duster 2022 facute in Romania, noul model fiind testat cu numere provizorii pentru judetul Arges, insa cum vorbim despre noi imagini spion facute intr-o alta tara, deci imagini noi, care totusi arata aceeasi masina pregatita de lansare.

DACIA Duster 2022 este pregatita pentru a fi pusa la vanzare undeva prin prima parte a anului 2022, desi va fi prezentata in 2021, pe final, iar schimbarile aduse de ea nu sunt chiar atat de mari. Puteti vedea si in imaginile spion de mai jos ca DACIA Duster 2022 va fi un upgrade minor in comparatie cu modelul actual, iar asta pentru ca DACIA nici nu dorea sa faca o schimbare prea mare pentru masinile sale, asa ca nu vom avea parte de asta.

DACIA Duster 2022: Noi Imagini SPION Arata Modelul Special

DACIA Duster 2022 spion spate

DACIA Duster 2022 va avea unele modificari pentru stopuri, portbagaj, si poate la bara frontala, sau cel putin asta am vazut in imaginile spion facute in toamna anului 2020. Acum vede ca partea frontala a DACIA Duster 2022 nu mai este camuflata de catre cei de la DACIA, ci doar partea din spate, semn ca acolo vor fi modificarile cele mai mari, dar probabil nu chiar atat de surprinzatoare precum cred unii oameni, ci mai mici decat sunt asteptarile multora.

DACIA Duster 2022 spion imagini

DACIA Duster 2022 ar putea avea unele schimbari inclusiv pentru design-ul interior, dar nici acolo nu vorbim despre ceva chiar atat de serios, lucru care desigur ca nu surprinde pe nimeni. E posibil sa apara si cateva dotari noi pentru DACIA Duster 2022, chiar daca platforma in sine este veche, dar in mare cei de la DACIA vor sa improspateze putin seria de SUV-uri pentru a genera vanzari pentru inca 4 – 5 ani, inainte ca un upgrade major sa fie lansat.

DACIA Duster 2022 ar putea fi si usor mai scumpa decat modelele actuale, cu cateva sute de euro, din cauza schimbarilor care sunt facute, insa nimeni nu stie foarte clar cat de importante vor fi.