CEC Bank: Anuntul Oficial cu o ALERTA pentru TOTI Clientii

CEC Bank a facut un anunt oficial pentru toti clientii din toata Romania cu o alerta extrem de importanta despre care ar trebui sa stii chiar acum.

CEC Bank intrebari

CEC Bank a publicat un nou anunt oficial cu o alerta pentru toti clientii din Romania, si asta pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa care afecteaza destul de multa lume. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa ii alerteze pe clientii din toata Romani in legatura cu faptul ca in numele sau sunt trimise SMS-uri de catre entitati necunoscute, malitioase, acestea incercand sa afle informatii confidentiale despre conturile clientilor sai.

CEC Bank spune ca aceste mesaje le cer romanilor sa-si dezvaluie raspunsurile la intrebarile de securitate pentru contul bancar, acestea putand fi folosite pentru a obtine acces la cont. Cei care intra in posesia acestor informatii ale clientilor CEC Bank le pot utiliza pentru a reseta datele de logare in cadrul platformelor de internet banking, sau mobile banking, iar de acolo ei pot sa faca orice doresc, ca si cum ar fi detinatorii reali ai conturilor.

CEC Bank: Anuntul Oficial cu o ALERTA pentru TOTI Clientii

CEC Bank a emis aceasta alerta cel mai probabil pentru ca exista clienti care s-au plans ca sunt afectati de aceasta problema, si spune ca totul este nimic mai mult decat un atac de tip phishing. CEC Bank spune ca bancile nu le cer vreodata clientilor sa dezvaluie asemenea date prin SMS, ceea ce desigur ca este 100% adevarat, insa majoritatea oamenilor nu stiu, din pacate, acest lucru, asa ca pot fi extrem de usor pacaliti de catre cei care le vor doar raul.

CEC Bank a mai emis pana acum diverse alte mesaje de acest gen in scopul de a ii preveni pe clientii sai in legatura cu problemele serioase care exista din cauza atacurilor de tip phishing care sunt desfasurate acum. Din pacate, nu toata lumea intelege cat de serioasa este treaba, si multi oameni sunt in continuare pacaliti de catre hackerii care le fura datele personale, insa cei de la CEC Bank nu au dezvaluit detalii cu privire la numarul de oameni afectati.

CEC Bank este doar una dintre bancile de la care vin alerte de acest gen pentru clientii din toata Romania, celelalte facand deasemenea atentionari similare in mod constant in ultimele saptamani.