Google Chrome: Functia Speciala Lansata pentru Utilizatori

Google Chrome are lansata o noua functie speciala pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce ne permite aceasta sa facem chiar in acest moment.

Google Chrome titrari

Google Chrome este de departe cel mai folosit browser pentru navigare pe internet in intreaga lume, sute de milioane de oameni benficiind de tehnologiile pe care Google ni le pune la dispozitie. Pentru ca este atat de important, Google Chrome are parte si de foarte multe noutati lansate constant, iar acum vorbim despre o functie noua care este capabila sa afiseze titrari pentru redarile audio si video pe care le accesam prin intermediul sau.

Google Chrome a avut testata aceasta functie in Android de ceva vreme, iar acum a devenit oficiala cu denumirea Live Caption, si oricine e interesat de ea, poate sa o foloseasca oricand doreste. Vorbim despre afisarea de titrari pentru video si audio pe orice website de pe internet, astfel ca indiferent ce urmariti, ar trebui sa aveti parte de o titrare pentru tot ceea ce auziti, astfel ca puteti sa redati continut audio si video fara sa ascultati efectiv ceva.

Google Chrome: Functia Speciala Lansata pentru Utilizatori

Google Chrome titrari audio video

Google Chrome are Live Caption disponibila nu doar pentru continutul accesat online, ci si pentru continutul de pe mediile de stocare ale oamenilor care este accesat prin browser. Generarea titrarilor urmeaza sa se faca in mod automat pentru redarile audio si video, insa doar in limbile suportate, deci nu si in romana, asa ca e bine sa stiti acest lucru de la bun inceput inainte sa va entuziasmati prea tare in legatura cu functia aceasta.

Google Chrome are prezentata in imaginea de mai sus noua functie in utilizare, si puteti vedea cum vor fi afisate titrarile daca le activati, asa ca stiti cum anume veti vedea totul. Ideea aceasta pentru Google Chrome este una extrem de buna, si asta pentru ca exista foarte multe situatii in care oamenii nu pot asculta partea audio a unui clip video, sau orice incearca sa asculte, multa lume apreciind implementarea sistemului in cazul Android.

Google Chrome are disponibil sistemul Live Caption deja in cea mai recenta versiune a sa, astfel ca trebuie sa o instalati pentru a va putea bucura de aceasta schimbare interesanta.