WhatsApp: SECRETUL unei Schimbari pentru iPhone si Android

WhatsApp are astazi dezvaluit secretul unei schimbari majore care vine pentru iPhone si Android in momentul de fata, iata ce trebuie sa stie utilizatorii.

WhatsApp rapiditate

WhatsApp continua sa aiba noi secrete dezvaluite pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, compania americana dorind sa ne arate ca poate sa ne surprinda in continuare. Despre una dintre aceste modificari majore la care lucreaza WhatsApp vorbim chiar acum, iar asta deoarece pentru iPhone si Android este in lucru una dintre cele mai interesante noutati care ne-a fost oferita pana in momentul de fata in 2021.

WhatsApp lucreaza la o modificare menita sa ne permita sa controlam viteza de redare a mesajelor vocale pe care le primim in telefoanele noastre, iar asta ne poate oferi posibilitatea de a le asculta mai rapid, sau mai incet. Ideea celor de la WhatsApp este una excelenta pentru ca in baza acestei modificari oamenii pot alege felul in care vor sa asculte mai multe mesaje, viteza de redare mai rapida putandu-i ajuta sa asculte mai rapid mai multe dintre ele.

WhatsApp: SECRETUL unei Schimbari pentru iPhone si Android

WhatsApp rapiditate mesaje vocale

WhatsApp s-a gandit destul de bine la aceasta modificare, si puteti vedea mai sus cele trei viteze de redare care urmeaza sa fie disponibile pentru noi de cand noua functie va fi oferita in mod oficial. Vorbim despre viteza de redare normala pentru mesajele vocale primite prin WhatsApp, una care creste la 1.5 rapiditatea cu care ascultam fluxul audio, si una care dubleaza viteza de redare a unui mesaj vocal, totul fiind gandit pentru ca noi sa avem o experienta cat mai buna.

WhatsApp stie foarte bine ca exista oameni care vor sa asculte mai rapid mesajele pe care le primesc in telefoanele proprii, asa ca aceasta decizie de a modifica vitezele de redare trebuie privita ca una excelenta. Unii au cerut de cateva luni bune implementarea unei asemenea modificari pentru WhatsApp, iar compania s-a gandit intr-un final ca n-ar strica daca ar oferi aceasta modificare dorita de atatia oameni, mai ales ca ea e una foarte buna.

WhatsApp va avea aceasta modificare lansata undeva in viitorul nu foarte indepartat, insa nimeni nu stie foarte clar fix cand se va intampla acest lucru pentru noi toti.