Auchan: Anuntul Oficial pentru Clienti, ce face in Magazine

Auchan a facut un anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iata ce se intampla in magazinele sale, si ce trebuie sa stie toata lumea acum.

Auchan siguranta

Auchan aduce in atentia tuturor clientilor sai din Romania o serie de schimbari facute in magazinele sale din toata tara, si ele sunt extrem de importante pentru ca au menirea de a imbunatati experienta de cumparaturi. Mai exact, cei de la Auchan au anuntat in mod oficial faptul ca in magazinele din toata tara au implementat masuri de protectie impotriva Coronavirus care respecta si cele mai stricte standarde de siguranta, iar asta ar trebui sa ii tina in siguranta pe clienti.

Auchan spune ca a primit si o certificare pentru nivelul ridicat de siguranta in ceea ce priveste protectia impotriva infectarii cu Coronavirus in magazinele sale din toata Romania, si vestile sunt unele foarte bune. Auchan impune o serie de masuri serioase pentru ca toata lumea sa fie in siguranta atunci cand vine sa faca cumparaturi in locatiile sale, si e important ca romanii sa stie asta.

Auchan: Anuntul Oficial pentru Clienti, ce face in Magazine

Auchan siguranta magazine

Auchan insista pe purtarea mastii pe toata durata vizitarii uneia dintre locatiile sale din Romania, iar asta pentru ca mastile reprezinta o bariera foarte importanta impotriva infectarii cu noul Coronavirus. Mai mult decat atat, Auchan insista si pe igiena celor care ajung in magazine, astfel ca de aceea are dezinfectanti in multe zone din interiorul magazinelor pentru ca oamenii sa isi curete mainile, iar atunci cand ating produsele de la rafturi sa nu transmita orice fel de virus,s au bacterie.

Auchan pune deasemenea accent pe dezinfectarea spatiilor comune prin care trec clientii care ajung in magazinele sale, acest lucru fiind extrem de important pentru protejarea oamenilor. Mai mult decat atat, este foarte importanta si pastrarea distantei dintre clienti atunci cand merg la rafturi, sau cand ajung la casa, ea impreuna cu masca de protectie ajutand oamenii sa ramana in siguranta chiar si atunci cand merg la cumparaturi la Auchan.

Auchan a fost certificata de catre o companie internationala pentru respectarea acestor masuri de protectie, astfel ca oricine ajunge in magazinele sale ar trebui sa fie protejat.