Orange: Vestea Surpriza, ce Primesc Gratis Clientii Romani

orange bancar

Orange continua seria vestilor extrem de bune pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca din nou a decis sa ofere gratis ceva de care se poate bucura toata lumea fara probleme chiar in momentul de fata in tara. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor care isi fac conturi Orange Money 50 de LEI gratuit la deschiderea unui cont, suma care poate fi folosita de catre acestia la orice, detaliile promotiei fiind disponibile in aceasta pagina.

Orange vrea sa creasca substantial baza de clienti ai serviciului Orange Money in Romania, astfel ca a decis sa le dea clientilor bani doar pentru a-si face un cont pentru serviciul sau bancar, ceea ce pana la urma este totusi o veste buna. Aceasta promotie continua altele in cadrul carora cei de la Orange au oferit deasemenea bani pentru clientii care au decis sa profite de toate ofertele speciale care au fost oferite pentru Orange Money de catre operator.

Orange: Vestea Surpriza, ce Primesc Gratis Clientii Romani

Orange le spune clientilor ca le ofera acest bonus doar dupa ce realizeaza efectiv 2 plati in valoare de minim 50 de LEI in maxim 3 luni de la deschiderea contului, deci va trebui sa folositi efectiv contul pentru a va putea bucura de promotie. Este de altfel si normal ca Orange sa le ceara clientilor sai asa ceva din moment ce vrea sa creasca baza de clienti ai serviciilor sale din Romania, si o cale mai buna decat cea listata mai jos nu prea exista in momentul de fata, indiferent de serviciu.

Orange stie foarte bine cum sa ii convinga pe clientii sai sa faca ceva, iar bonusurile pe care le ofera sunt gandite special pentru oamenii care sunt dornici sa profite de oferte grozave in Romania, asa ca nu ratati aceasta ocazie speciala. Orange vrea sa bucure lumea cat se poate de mult cu toate promotiile grozave pe care le are, si aceasta este disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca nu o ratati pentru ca s-ar putea sa regretati.

Orange mai are si alte promotii foarte bune in cadrul website-ului sau, totul fiind listat pentru romanii din toata tara in momentul de fata.