iOS 14.5: Decizia Privind Actualizarile pe iPhone si iPad

iOS 14.5 actualizari securitate

iOS 14.5 are anuntata o decizie foarte importanta in ceea ce priveste actualizarile care vor fi oferite pentru iPhone si iPad, iar asta deoarece compania Apple vrea sa faca lucrurile diferit fata de ceea ce s-a intamplat pana acum, si schimbarea este una foarte buna pentru sute de milioane de utilizatori.

iOS 14.5 urmeaza sa fie lansat cu o schimbare care ii va permite companiei Apple sa distribuie in mod separat actualizarile de securitate pentru telefoanele sale fata de cele normale, iar asta in conditiile in care pana acum americanii nu au dat vreodata de inteles ca ar vrea sa faca asta.

iOS 14.5 are meniul de mai jos inclus de catre Apple printre setarile de sistem care sunt disponibile in cadrul sistemului de operare, astfel ca utilizatorii pot alege daca vor sa aiba viitoare actualizari de securitate instalate separat de cele standard, insa deocamdata optiunea e afisata doar dezvoltatorilor de aplicatii.

iOS 14.5 ar urma sa simplifice foarte mult procesul de actualizare a telefoanelor si tabletelor, iar asta pentru ca distributia separata a acestui tip de actualizari va simplifica foarte mult procesul de dezvoltare, dar si instalare a noutatilor pe care compania Apple ni le pune la dispozitie.

iOS 14.5 actualizari securitate distributie

iOS 14.5 este prima versiune a sistemului de operare care are aceasta schimbare integrata de catre compania Apple, insa nu este exclus ca in mod oficial ea sa fie oferita cu alte versiuni ulterioare, asa ca ramane sa vedem exact ce anume se va intampla, si cum va conta asta pentru toata lumea.