iOS 14.5 Aduce in Apple Maps Functii Populare ale Waze

iOS 14.5 Apple Maps Waze

iOS 14.5 aduce pentru Apple Maps o serie de functii foarte populare care au fost oferite in cadrul aplicatiei Waze pentru utilizatorii din intreaga lume, si asta ar putea face aplicatia celor de la Apple mult mai utila decat pana in momentul de fata.

iOS 14.5 are implementate noi optiuni care le permit utilizatorilor din lumea intreaga sa raporteze diverse incidente de pe soselele publice, la fel precum in cazul Waze, inclusiv zone in care se fac lucrari, in care exista probleme pe drumuri, sau chiar camerele radar, ori politia.

iOS 14.5 aduce pentru Apple Maps ceva ce ar putea face aplicatia mult mai populara, iar asta pentru ca Waze a avut implementate aceste functii tocmai pentru ca oamenii si-au dorit sa aiba disponibile metode de raportare a diverselor incidente de pe sosele.

iOS 14.5 ar putea transforma Apple Maps intr-o mare alternativa pentru Waze cu aceste noi functii speciale implementate de catre compania Apple, insa totul depinde de numarul de utilizatori care vor decide sa le foloseasca pentru a raporta problemele care exista pe drumuri.

iOS 14.5 Apple Maps Waze raportari

iOS 14.5 are aceste functii noi implementate chiar de acum in Apple Maps, iar daca aveti o versiune anterioara a sistemului de operare, atunci e bine sa stiti ca nu va putet folosi de toate aceste functii decat daca instalati actualizarea lansata ieri de catre Apple.