Facebook Messenger: Schimbarea Surpriza pentru Toata Lumea

Facebook Messenger audio

Facebook Messenger este a doua cea mai mare platforma de mesagerie dupa WhatsApp, cei de la Facebook punand foarte mare accent pe oferirea unei alternative pentru cealalta aplicatie proprie, si cu multe functionalitati. Pentru ca Facebook Messenger poate fi oricand imbunatatit, cei de la Facebook s-au gandit ca n-ar strica daca ar implementa o functionalitate similara cu cea din Clubhouse, o platforma de socializare care a devenit recent extrem de populara in toata lumea.

Facebook Messenger urmeaza sa aiba integrata o functionalitate speciala pentru camere, Rooms, care le va permite oamenilor sa faca unele in care se poate doar discuta, si oamenii nu se vor putea vedea. Chiar daca functia Rooms, camere, pentru Facebook Messenger a fost gandita ca o alternativa pentru Zoom, si permite efectuarea de apeluri video in grup, se pare ca inclusiv o copie a Clubhouse este pregatita de lansare de catre compania americanaa.

Facebook Messenger: Schimbarea Surpriza pentru Toata Lumea

Facebook Messenger audio camere

Facebook Messenger are prezentat mai sus meniul care ar urma sa le permita oamenilor sa creeze camere in care va exista doar flux audio de la utilizatori, fara vreun flux video, totul fiind gandit pentru a fi exact ca in Clubhouse. Facebook Messenger va oferi posibilitatea de a crea camere in care ne putem invita prietenii doar pentru a discuta cu ei folosind fluxuri audio, sau sa cream camere in care putem vorbi si alti oameni ne vor putea asculta, aceasta din urma functionalitate fiind cea a Clubhouse.

Facebook Messenger copiaza totul de la Clubhouse in doar cativa pasi simpli, si va implementa inclusiv ceva suplimentar pentru utilizatorii din toata lumea, insa ramane de vazut ce surprize mai exista, si cand vom afla despre ele. E improbabil ca lumea sa nu se fi asteptat ca Facebook Messenger sa nu copieze ceea ce a facut Clubhouse, iar asta pentru ca functionalitatea s-a dovedit a fi surprinzator de populara in intreaga lume, si asta intr-o perioada foarte scurta de timp.

Facebook Messenger va lansa aceasta functionalitate noua in momentuil in care ea va fi 100% pregatita chiar daca nimeni nu stie cand anume se va intampla acest lucru.