Samsung GALAXY S22: Confirmare Oficiala a Schimbarii Uriase

Samsung GALAXY S22 fotografie

Samsung GALAXY S22 are parte de o confirmare oficiala pentru o schimare uriasa care urmeaza sa fie oferita pentru clienti cu noul model de telefon, si asta in conditiile in care putini se asteptau la o evolutie atat de rapida. Va spuneam zilele trecute ca in Samsung GALAXY S22 ar trebui sa vedem un nou senzor de imagine de 200 de megapixeli integrat de catre compania Samsung, si avem acum o confirmare oficiala a faptului ca el va fi compatibil cu viitoarele procesoare ale telefoanelor.

Samsung GALAXY S22 va avea un nou chip Exynos la care compania coreeana lucreaza acum, acesta urmand a fi anuntat in prima parte a anului viitor, dar pana atunci, actualul chip va avea suport pentru o schimbare majora. Chip-ul Exynos 2100 pentru actualele telefoane Samsung va avea suport pentru senzori de imagine de 200 de megapixeli pentru camere, adica exact ceea ce vom vedea in Samsung GALAXY S22 atunci cand va fi lansat in mod oficial.

Samsung GALAXY S22: Confirmare Oficiala a Schimbarii Uriase

Samsung GALAXY S22 va avea o camera de 200 de megapixeli pentru a fi un concurent mai serios cu telefoanele Huawei, care desi au camere cu mai putini megapixeli, fac totusi poze de calitate mai buna. Acest lucru e posibil din cauza faptului ca Huawei pare sa fi pus accent mult mai mare pe camerele care sunt integrate in telefoanele sale, iar Samsung GALAXY S22 ar putea opri intr-un final suprematia pe care chinezii si-au castigat-o in ultimii ani.

Samsung GALAXY S22 va avea o munca destul de dificila totusi, iar asta pentru ca acum niciun telefon al companiei Samsung nu se afla nici macar in top 5 al telefoanelor cu cele mai bune camere, conform DxOMark. Pentru ca Samsung GALAXY S22 sa reuseasca sa isi faca loc printre telefoanele Huawei, iPhone, si ale altor brand-uri chinezesti, e nevoie de o schimbare majora a modului in care sunt folosite camerele de catre Samsung, asa ca asteptarile sunt foarte mari.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat cel mai probabil in ianuarie 2022, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand pentru ca Samsung GALAXY S21 e in centrul atentiei pana atunci.