GTA 6: Vestea foarte Proasta privind Schimbarile Majore

GTA 6 traficantii

GTA 6 a avut anuntate in cursul anului trecut o serie de schimari foarte serioase care sunt asteptate pentru noul joc, foarte multa lume devenind extrem de entuziasmata multumita noutatilor pe care cei de la Rockstar Games le-ar fi avut in pregatire.

GTA 6 nu urmeaza totusi sa aiba parte chiar de toate aceste modificari majore la care se asteapta toata lumea, iar asta pentru ca, in baza unor noi informatii de la un cunoscut leaker, se pare ca schimarile pregatite nu ar include si noutatile privind Project Americas.

GTA 6 avea anuntate prin Project Americas o serie de noutati care au legatura cu misiuni care se vor desfasura in America de Sud si vizeaza traficul de droguri, etc, insa conform acestui leaker foarte cunoscut, planurile Rockstar ar merge intr-o cu totul alta directie, din pacate pentru fani.

GTA 6 nu are dezvaluie diferentele dintre leak-urile anuntate de catre oameni, si ceea ce se intampla acum, insa asta si pentru ca n-au fost oferite detalii cu privire la ceea ce ar dori sa schimbe compania americana, deci totul este din nou invaluit intr-un mare mister.

GTA 6 va avea cel mai probabil dezvaluite aceste modificari cu putin timp inaintea lansarii, pe masura ce Rockstar Games va dori sa creasca interesul pentru aparitia jocului, insa pana atunci probabil ca vom tot avea informatii contradictorii cu privire la noutati.