BANCA Transilvania: Anunt Oficial, e Obligatoriu pentru Clienti

BANCA Transilvania fortare

BANCA Transilvania a publicat un nou anunt oficail pentru clientii din toata Romania, si a dezvaluit ce este obligatoriu pentru toti dintre ei, si ce trebuie in mod neaparat sa faca acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania insista cu faptul ca toti clientii trebuie in mod obligatoriu sa isi actualizeze datele personale, iar asta pentru ca BNR impune aceasta cerinta pentru toata lumea din Romania de ceva vreme deja, si alte banci actioneaza la fel.

BANCA Transilvania spune ca pentru a avea o relatie buna cu banca, toti clientii trebuie sa-si actualizeze datele personale cat mai repede, astfel ca daca nu ati facut-o inca, atunci cand mergeti intr-o sucursala, vi se va cere asta. BANCA Transilvania le recomanda clientilor sa-si actualizeze online datele personale astfel incat sa nu fie nevoie de impunerea actualizarii intr-o agentie, si sa pierdeti fara rost timpul facand si aceasta procedura acolo.

BANCA Transilvania: Anunt Oficial, Obligatia pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca exista 4 optiuni pentru actualizarea datelor personale pentru clientii din toata Romania, si cateva dintre ele implica efectuarea acestei proceduri exclusiv online. Acestea sunt si cele mai simple proceduri pe care le pot face clientii romani ai BANCA Transilvania pentru a scapa rapid de obligatia respectiva, asa ca ar fi bine sa treceti prin acest proces exclusiv online pentru a nu va pierde vremea fara rost prin agentii.

BANCA Transilvania a implementat inclusiv in aplicatia BT Pay posibilitatea de a actualia datele personale, asa ca nu prae exista vreun motiv sa nu faceti online toata aceasta procedura, atat timp cat se poate desfasura usor. Totul tine de felul in care vreti sa o parcurgeti, pentru ca BANCA Transilvania va va obliga sa o faceti, si nu e tocmai usor sa treceti prin proces atunci cand mergeti intr-o agentie, dupa cum mai mult ca sigur unii dintre voi stiati deja.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii pe website-ul sau cu privire la actualizarea datelor ale clientilor, asa ca aflati toate informatiile direct de acolo cu privire la ceea ce ar trebui sa stiti.