Restrictiile pe care Guvernul Romaniei le Discuta chiar Acum

Restrictiile Guvernul Romaniei rate incidenta

Guvernul Romaniei discuta in momentul de fata o serie de restrictii noi pe care vrea sa le impuna in Romania pentru a reduce ratele de infectare cu noul Coronavirus, si in baza informatiilor aparute pana acum se pare ca ele vor fi diferentiate in baza ratelor de incidenta din localitati.

Guvernul Romaniei dezbate ca in localitatile cu rata de infectare de peste 3/1000 de locuitori sa fie interzisa deplasarea in exterior, locuitorii fiind obligati sa ramana doar in localitate, exceptie facand cazurile inscrise in declaratiile pe propria raspundere, dar si tranzitul.

Guvernul Romaniei ar vrea ca in localitatile cu rata de infectare de 3.5 – 7/1000 de locuitori sa fie inchise magazinele incepand cu ora 18:00 in fiecare weekend, si tot in weekend-uri parasirea locuintelor fara motiv ar urma sa fie restrictionata dupa ora 20:00.

Guvernul Romaniei discuta ca in loclitatile cu rata de infectare de peste 7/1000 de locuitori sa fie restrictionata parasirea caselor dupa ora 20:00 in fiecare zi, iar magazinele sa se inchida la ora 18:00 in fiecare zi, dar ramane de vazut ce va fi decis in final.

Guvernul Romaniei are pusa in discutie la sedinta CNSU de acum inclusiv inchiderea salilor de fitness.