DACIA Duster 3: Decizia care va Supara Foarte multi Clienti

DACIA Duster 3 suparat

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care compania DACIA il va lansa pentru clientii din toata lumea, si asta chiar daca anul acesta va lansa o versiune facelift pentru modelele actuale. DACIA Duster 3 este pregatit pentru lansare abia undeva prin 2024, sau 2025, insa un anunt oficial de la compania Renault ar trebui sa le dea potentialilor clienti de inteles ca lucrurile nu vor mai fi chiar asa precum le stiau ei pana in momentul de fata.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie cu aproximativ 30% mai scumpa decat versiunile care sunt acum la vanzare pentru clientii din intreaga lume, aceasta fiind una dintre marile schimbari pentru modelele urmatoare. Cresterea de preturi pe care cei de la DACIA o vor face are la baza imbunatatirile majore care vor fi facute pentru modelele care vor ajunge la vanzare in intreaga lume incepand din anii urmatori, DACIA Duster 3 urmand a avea multe dintre noutatile Logal 3.

DACIA Duster 3: Decizia care va Supara Foarte multi Clienti

DACIA Duster 3 nu va veni si cu sistemul de tractiune integrala pe care clientii care au cumparat modelele aflate acum la vanzare il folosesc, dar chiar si asa, se pare ca ne putem astepta la o crestere de preturi. Cei de la Renault n-au dat foarte clar de inteles daca aceasta crestere de preturi de pana la 30% s-ar aplica doar pentru Bigster, sau si pentru DACIA Duster 3, insa e bine sa va ganditi ca va puteti astepta la majorare inclusiv pentru aceste modele de SUV-uri.

DACIA Duster 3 va fi o masina foarte cautata cand va fi lansata, iar asta deoarece va fi disponibila cu noutati multe, dar pretul va determina intr-o foarte mare masura succesul sau pe pietele din intreaga lume. Avand in vedere ca DACIA Duster 3 inca este departe de lansare, mai sunt multe necunoscute in ceea ce priveste chiar si pretul de vanzare, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem efectiv care vor fi planurile celor de la DACIA si Renault.

DACIA Duster 3 va avea mai multe detalii despre lansare anuntate mai mult ca sigur in urmatorii ani, pe masura ce ne apropiem de lansare, astfel ca trebuie doar sa avem rabdare pana cand vor aparea.